Steg dem i smør eller olie i en stor gryde ved middel varme. Skær pølserne i skiver og hak løgene. Kom dem i gryden og steg ved høj varme i et par minutter
Kom pølserne i rigeligt vand med lidt eddike, og lad det varme op til kogepunktet. Den traditionelle varme kartoffelsalat er dog nok i højere grad skiftet ud med kold kartoffelsalat eller en varm med hvidvin og friske krydderurter eller lignende
Skær pølserne i skiver, og brun dem dem godt i lidt rapsolie eller smør et par minutter. 4 gode pølser (mine er kålpølser, med masser af kød). 2 store røde æbler. Læg skiverne ned til pølserne og brun det hele godt i 5-8 minutter ved middelhøj varme
rivejernet og fordel osten over det varme grønsagsfad. Skær den røde. Eller brug kartoffelfadet som tilbehør til frikadeller, pølser eller hvad du nu har lyst til
De kan efter optøning varmes kort i mikroovnen. Der er ikke meget, der er mere hyggeligt i det kolde, ruskende efterårsvejr end at gå en tur i køkkenet og bage noget lækkert, som kan nydes til en kop varm kakao, mens man sidder og hygger under et lunt tæppe i sofaen
Sæt en gryde vand i kog og sluk derefter for varmen. Jeg kan huske, da jeg kom hjem til mit arbejde på restaurant med den lækreste brunch-buffet (pølser, bacon osv
Derudover vil jeg foreslå en couscoussalat som en af de mere fyldige salater, man kan servere som tilbehør, da den smager godt både kold og varm (jeg ville undlade nødderne, når den skal serveres som tilbehør i det her tilfælde), og kan laves dagen før, hvis man ønsker det (kan varmes i mikroovnen for nemheds skyld før servering)