Jeg har prøvet at lave den med oksekød, kylling, svin og rejer. Hvis du vælger rejer eller blæksprutter, så vær opmærksom på at de ikke skal have særlig lang tid på panden før de er færdig
Bare spis det mens rejerne er varme – ellers bliver de bare gummiagtige. Opvarm den resterende del af smørret i en halvstor gryde, og når det er smeltet tilsættes hvidløg, som lige skal have et lille minut deri, inden kålen tilsættes sammen med den revne muskatnød
Tilsæt finthakket hvidløg. I dag får I en enkel og nem opskrift på nudler medrejer, champignon og jordnødder (eller peanuts hvis man hellere vil kalde dem det)
Nu skal retten kun lige varmes kort, således at rejerne ikke bliver alt for seje og gummiagtige. Jeg kogte pastaen i god tid, så den varmede jeg bare lige før servering i den varme flødesauce
Giv det yderligere et lille minut, hvorefterder skal skrues op for varmen og rejerne skal deri. Imens opvarmes olien i en gryde, hvor skalotteløget skal svitses i ved jævn varme, når du har snittet det i fine tern
Kom dem i en gryde ved svag varmemed pikantost og finthakket hvidløg og smag til med salt og peber. Kom godt med vand i en gryde, tilsæt eddike og lidt salt, og skru op for varmen til det koger