Server de stegtesild med kartofler og persillesauce. Kog kartoflerne og skyl og aftør silden. Drys silden med lidt salt og peber indeni og fold dem sammen
Kom løgblandingen i glas, og hæld den varme lage over. Små syltede løg til oksestegen, i gryderetten eller salaten eller til den stegtesild, giver bare lige det dér sidste pift til retten
Tilsæt kyllingeleveren og lad den stege over god varme. Serveringen, som de ville gøre det hos Gianluigi på Le Querciole Disse crostini er også rigtig gode på stegte polentaskiver, men i denne version mangler de blot en lille dekorativ dråbe olivenolie og måske et nip persille, så er de klar til gæsterne
Steg dem et par min på hver side , ikke for høj varme. 2 Sildefileter Dijon Sennep Grahamsmel Smør Smør silde fileten med sennep på indersiden , klap den sammen på midten. 1 dl eddike 1/2 dl sukker Peberkorn Lauerbærblade 1 løg Koges op og hæles over silden når den er nedkølet. 2 Sild
Man kan stege sildene først, og holde dem varme, mens løg og æbler steges. Det er nok rigtig at sildene er lidt neutrale, men de stegte æbler og løg smager skøn, så sammensætningen synes jeg er fin
Når jeg laver stegtesild til middag, sørger jeg altid for at stege nogle ekstra til stegtesild i eddike, som er blandt mine absolutte favoritter udi pålæg