Jeg søgte gode råd i en vegansk mad-gruppe på Facebook (Tjek den ud her) og fik at vide, at en tofu er meget vandet og derfor skal drænes så meget som muligt, inden den kan suge en marinade til sig - og at den desuden skulle steges INDEN marineringen
silketofu. nuddelsupperamenvegansk ramen. Dræn tofuen for væde, skær den i firkanter og svits den i lidt olie på en pande og tilsæt misokrydderi, hvis du har det
Skær tofuen i små fine tern og vend dem i marinaden. Jeg har valgt at komme væsentligt mere facon (vegansk pendant til bacon) i, end man ville bruge bacon i den originale ret
Imens hælder du vandet fra tofuen og presser yderligere lidt væske fra med hænderne. Jeg kan anbefale en meget flad paletkniv som den der kan anes på billederne herunder, det letter arbejdet med veganske frikadeller 200 g svampe champignon (gerne brune), Porto Bello, Porto Blanco, shiitake eller en blanding. 150 g fast tofu (Drænet vægt)