Saucen er dejlig cremet og har en dyb, varm, indisk-inspireret smag – hvis du ønsker en stærkere curry, kan du sagtens tilføje chiliflager eller lignende
Ugens første dag står på indisk inspireret mad, en vegetariskcurry med søde kartofler, kikærter og krydderier – server evt grove ris eller naanbrød til og en klat creme fraiche på toppen
Når jeg selv laver indisk herhjemme, bliver det ofte chicken tikka masala, butter chicken, en vegetariskcurry a la denne med søde kartofler og kikærter eller min aboslutte favorit dahl med skyr og ristede mandler (som nok kommer til at stå på menuen ret ofte, når jeg flytter hjemmefra om ikke så lang tid…)
Og efter denne vegetariske, skal der en med kød. Smør tortillaen med krydderketchup – curry, chili, eller måske bare Heinz, drys lidt ost på og rul først en og derefter endnu en pølse ind i den
curry paste (til stegning af grøntsagerne). Svits skarlotteløg og hvidløg i lidt olie med curry paste. 2 spsk curry paste (til stegning af grøntsagerne)