Vejledning opskrifter

Quinoa-salat med edamame, avokado og mango

Quinoa-salat med edamame, avokado og mango

Vejledning. Skål og ske fra Bloomingville. Sådan her ser frokosten ofte ud på mit hjemmekontor. Den er lynhurtig at lave og er en smuk skål fyldt med superfoods
Blomkål, der smager som slik!

Blomkål, der smager som slik!

Vejledning. Det her smager af slik og chips på en gang – og så bare bedre. Det er blomkål, som du aldrig har smagt det, men som du absolut MÅ smage
Milkshake med vanilje og chokoladestykker

Milkshake med vanilje og chokoladestykker

Vejledning til bagte hasselnødder. Milkshake med vanilje og chokoladestykker. Den her lækre milkshake med vanilje og chokoladestykker, lavede jeg en af de dage, her for nogle uger siden, som mindede om dansk sommer
Majsboller

Majsboller

Vejledning. Vejledning. Brødtype. Boller, Tidsforbrug. 15 minutter til at samle og ælte dejen, Hævetid. 12-16 timer, Bagetid
Frittatine med zucchine og forårsløg

Frittatine med zucchine og forårsløg

Vejledning. Frittatine con zucchine. Brug sommerens friske zucchine - kendes også under navnet courgette, til disse små pandekager som på italiensk hedder frittatine
Snoede butterdejs-stænger med skinke

Snoede butterdejs-stænger med skinke

Vejledning. Torciglione della stracchino e prosciutto. Fine små snoede brødstænger af butterdej med ost og Parmaskinke, perfekte til en aperitivo eller bare som snack
Kage med hindbær

Kage med hindbær

Vejledning. Torta soffice di lamponi. En sommerlig version af den klassiske sandkage, her med friske hindbær
Ravbrød

Ravbrød

5 dl hvedeøl - 1 dl surdej - 1/2 spsk flagesalt eller 1 tsk almindeligt salt - 10 gram gær - 2 spsk rapsolie - 400 gram ølandshvedemel - eller almindelig økologisk hvedemel300 gram tipo oo mel, gerne manitoba - Vejledning
Pavlova

Pavlova

Vejledning. Pavlova. Opkaldt efter den russiske ballerina Anna Matveyevna Pavlova (1881-1931). Desserten kommer oprindeligt fra Australien og er en udpræget sommerdessert hvor der benyttes friske sommerbær
Nutellakage med hasselnøddebund

Nutellakage med hasselnøddebund

– 250 gram hasselnøddesmør (se vejledning til hjemmelavet hasselnøddesmør nederst i indlægget). 250 gram hasselnøddesmør (se vejledning til hjemmelavet hasselnøddesmør nederst i indlægget)
Dampet torsk i ovn med lime på kål

Dampet torsk i ovn med lime på kål

Nedenfor kan du se videoen fra årstiderne, dog vær opmærksom på at opskriften her på siden er en variant og vejledning og mængder ikke helt ens med Årstidernes version
Fødselsdagsboller

Fødselsdagsboller

5 dl letmælk eller sødmælk - 50 gram smør - 35 gram gær - 50 gram sukker - 1/4 tsk kardemomme - 1/2 tsk salt - 100 gram fuldkornshvedemel - 700 gram hvedemel - 1 æg - Vejledning. 5 dl letmælk eller sødmælk - 50 gram smør - 35 gram gær - 50 gram sukker - 1/4 tsk kardemomme - 1/2 tsk salt - 100 gram fuldkornshvedemel - 700 gram hvedemel - 1 æg - Vejledning