Vejledning opskrifter

59 Gem

Majsboller

Vejledning. Vejledning. Brødtype. Boller, Tidsforbrug. 15 minutter til at samle og ælte dejen, Hævetid. 12-16 timer, Bagetid
51 Gem

Ravbrød

5 dl hvedeøl - 1 dl surdej - 1/2 spsk flagesalt eller 1 tsk almindeligt salt - 10 gram gær - 2 spsk rapsolie - 400 gram ølandshvedemel - eller almindelig økologisk hvedemel300 gram tipo oo mel, gerne manitoba - Vejledning
47 Gem

Fødselsdagsboller

5 dl letmælk eller sødmælk - 50 gram smør - 35 gram gær - 50 gram sukker - 1/4 tsk kardemomme - 1/2 tsk salt - 100 gram fuldkornshvedemel - 700 gram hvedemel - 1 æg - Vejledning. 5 dl letmælk eller sødmælk - 50 gram smør - 35 gram gær - 50 gram sukker - 1/4 tsk kardemomme - 1/2 tsk salt - 100 gram fuldkornshvedemel - 700 gram hvedemel - 1 æg - Vejledning
33 Gem

Hurtigt Hvede Grydebrød

5 dl vand - 1 1/2 dl surdej - 10 gram gær - 300 gram tipo 00 hvedemel - 1/2 spsk flagesalt eller 1/2 tsk almindelig salt - 1 tsk rørsukker - 300 hvedemel - 100 g fuldkornsmel - Jeg brugte selv goldblume fuldkornsmelekstra mel til samling af brødet - Vejledning. 5 dl vand - 1 1/2 dl surdej - 10 gram gær - 300 gram tipo 00 hvedemel - 1/2 spsk flagesalt eller 1/2 tsk almindelig salt - 1 tsk rørsukker - 300 hvedemel - 100 g fuldkornsmel - Jeg brugte selv goldblume fuldkornsmelekstra mel til samling af brødet - Vejledning
27 Gem

Varme Vinterboller

5 dl mørk øl - Jeg brugte selv en Dark Ale fra Thisted Bryggeri1 spsk honning - 1 dl surdej - 10 gram gær - 1 spsk flagesalt - eller 1 tsk almindelig salt200 gram kruska - eller anden flerkornsblanding25 gram brændt maltmel - 175 gram goldblume fuldkornsmel - eller fuldkornshvedemel100 gram emmermel - 400 gram ølandshvedemel - Vejledning. 100 gram emmermel - 400 gram ølandshvedemel - Vejledning
17 Gem

Grovbrød

fuldkornshvede eller fuldkornsspelt eller goldblume50 gram rugmel - 200 gram femkorn - eller firkorn25 gram lyst maltmel - Kan godt udelades, men giver en god hæveevne og smag til brødetHavregryn eller speltflager til toppen - Vejledning
Søgeforslag og sider