Vejledning opskrifter

62 Gem
Majsboller

Majsboller

Vejledning. Vejledning. Brødtype. Boller, Tidsforbrug. 15 minutter til at samle og ælte dejen, Hævetid. 12-16 timer, Bagetid
53 Gem
Ravbrød

Ravbrød

5 dl hvedeøl - 1 dl surdej - 1/2 spsk flagesalt eller 1 tsk almindeligt salt - 10 gram gær - 2 spsk rapsolie - 400 gram ølandshvedemel - eller almindelig økologisk hvedemel300 gram tipo oo mel, gerne manitoba - Vejledning
48 Gem
Fødselsdagsboller

Fødselsdagsboller

5 dl letmælk eller sødmælk - 50 gram smør - 35 gram gær - 50 gram sukker - 1/4 tsk kardemomme - 1/2 tsk salt - 100 gram fuldkornshvedemel - 700 gram hvedemel - 1 æg - Vejledning. 5 dl letmælk eller sødmælk - 50 gram smør - 35 gram gær - 50 gram sukker - 1/4 tsk kardemomme - 1/2 tsk salt - 100 gram fuldkornshvedemel - 700 gram hvedemel - 1 æg - Vejledning
39 Gem
Pavlova

Pavlova

Vejledning. Pavlova. Opkaldt efter den russiske ballerina Anna Matveyevna Pavlova (1881-1931). Desserten kommer oprindeligt fra Australien og er en udpræget sommerdessert hvor der benyttes friske sommerbær
34 Gem
Hurtigt Hvede Grydebrød

Hurtigt Hvede Grydebrød

5 dl vand - 1 1/2 dl surdej - 10 gram gær - 300 gram tipo 00 hvedemel - 1/2 spsk flagesalt eller 1/2 tsk almindelig salt - 1 tsk rørsukker - 300 hvedemel - 100 g fuldkornsmel - Jeg brugte selv goldblume fuldkornsmelekstra mel til samling af brødet - Vejledning. 5 dl vand - 1 1/2 dl surdej - 10 gram gær - 300 gram tipo 00 hvedemel - 1/2 spsk flagesalt eller 1/2 tsk almindelig salt - 1 tsk rørsukker - 300 hvedemel - 100 g fuldkornsmel - Jeg brugte selv goldblume fuldkornsmelekstra mel til samling af brødet - Vejledning
Søgeforslag og sider