Vejledning opskrifter

8 Gem
Hæklet taske af plastposer - en form for vejledning

Hæklet taske af plastposer - en form for vejledning

H. e. l. l. e. S. H. a. n. s. e. n. s. p. ø. r. g. e. r. ,. h. v. o. r. d. a. n. j. e. g. h. a. r. l. a. v. e. t. m. i. n. t. a. s. k. e. r. h. æ. k. l. e. t. a. f. p. l. a. s. t. i. k. p. o. s. e. r. I. k. a. n. s. e. e. n. a. n. d. e. n. h. e. r. J. e. g. h. a. r. s. a. m. l. e. t. e. n. m. a. s
80 Gem
Kyllingegryde med tomat & basilikum

Kyllingegryde med tomat & basilikum

Ris (følg vejledningen bag på posen). Kog dit vand til risene og smid dem i, når vandet koger (igen, følg vejledningen på posen)
65 Gem
Hjemmelavet nutella – sukkerfri opskrift

Hjemmelavet nutella – sukkerfri opskrift

Vejledning. Nutella smager så godt, at det næsten skulle forbydes. Desværre er originalen fuld af sukker og palmeolie
65 Gem
Quinoa-salat med edamame, avokado og mango

Quinoa-salat med edamame, avokado og mango

Vejledning. Skål og ske fra Bloomingville. Sådan her ser frokosten ofte ud på mit hjemmekontor. Den er lynhurtig at lave og er en smuk skål fyldt med superfoods
60 Gem
Majsboller

Majsboller

Vejledning. Vejledning. Brødtype. Boller, Tidsforbrug. 15 minutter til at samle og ælte dejen, Hævetid. 12-16 timer, Bagetid
51 Gem
Ravbrød

Ravbrød

5 dl hvedeøl - 1 dl surdej - 1/2 spsk flagesalt eller 1 tsk almindeligt salt - 10 gram gær - 2 spsk rapsolie - 400 gram ølandshvedemel - eller almindelig økologisk hvedemel300 gram tipo oo mel, gerne manitoba - Vejledning
47 Gem
Fødselsdagsboller

Fødselsdagsboller

5 dl letmælk eller sødmælk - 50 gram smør - 35 gram gær - 50 gram sukker - 1/4 tsk kardemomme - 1/2 tsk salt - 100 gram fuldkornshvedemel - 700 gram hvedemel - 1 æg - Vejledning. 5 dl letmælk eller sødmælk - 50 gram smør - 35 gram gær - 50 gram sukker - 1/4 tsk kardemomme - 1/2 tsk salt - 100 gram fuldkornshvedemel - 700 gram hvedemel - 1 æg - Vejledning
37 Gem
Dampet torsk i ovn med lime på kål

Dampet torsk i ovn med lime på kål

Nedenfor kan du se videoen fra årstiderne, dog vær opmærksom på at opskriften her på siden er en variant og vejledning og mængder ikke helt ens med Årstidernes version
34 Gem
Grøn smoothie bowl – kold og lækker morgenmad

Grøn smoothie bowl – kold og lækker morgenmad

Vejledning. Skål og ske fra Bloomingville. Hvad spiser du til morgenmad. Det spørgsmål får jeg tit. Svaret er, at det er lidt forskelligt
33 Gem
Hurtigt Hvede Grydebrød

Hurtigt Hvede Grydebrød

5 dl vand - 1 1/2 dl surdej - 10 gram gær - 300 gram tipo 00 hvedemel - 1/2 spsk flagesalt eller 1/2 tsk almindelig salt - 1 tsk rørsukker - 300 hvedemel - 100 g fuldkornsmel - Jeg brugte selv goldblume fuldkornsmelekstra mel til samling af brødet - Vejledning. 5 dl vand - 1 1/2 dl surdej - 10 gram gær - 300 gram tipo 00 hvedemel - 1/2 spsk flagesalt eller 1/2 tsk almindelig salt - 1 tsk rørsukker - 300 hvedemel - 100 g fuldkornsmel - Jeg brugte selv goldblume fuldkornsmelekstra mel til samling af brødet - Vejledning
27 Gem
Veggie Masala – den lækreste opskrift

Veggie Masala – den lækreste opskrift

Vejledning. Vegetarmad kan være så lækker. Det er denne Veggie Masala et levende bevis på. Saft, kraft og smag har den
27 Gem
Varme Vinterboller

Varme Vinterboller

5 dl mørk øl - Jeg brugte selv en Dark Ale fra Thisted Bryggeri1 spsk honning - 1 dl surdej - 10 gram gær - 1 spsk flagesalt - eller 1 tsk almindelig salt200 gram kruska - eller anden flerkornsblanding25 gram brændt maltmel - 175 gram goldblume fuldkornsmel - eller fuldkornshvedemel100 gram emmermel - 400 gram ølandshvedemel - Vejledning. 100 gram emmermel - 400 gram ølandshvedemel - Vejledning
27 Gem
Canapé brød

Canapé brød

Opskrifter og vejledning medfølger på engelsk, hvor der er tre forskellige opskrifter at vælge imellem, men man kan selvfølgelig også eksperimentere selv, hvilket jeg da helt sikkert har tænkt mig en dag 
21 Gem
Lækker LCHF koldskål uden sukker, gluten og laktose

Lækker LCHF koldskål uden sukker, gluten og laktose

Vejledning. Det er koldskålstid i Danmark. Også selvom det regner lige i dag. Koldskål er nærmest lige så dansk som Dannebrog, Sankt Hansbål, snobrød og rødgrød med fløde
18 Gem
Juicen, der knockouter enhver bacille

Juicen, der knockouter enhver bacille

Vejledning. Jeg bliver aldrig syg. Nogensinde. Det er mindst tre år siden, jeg sidst var så meget som forkølet
18 Gem
Grovbrød

Grovbrød

fuldkornshvede eller fuldkornsspelt eller goldblume50 gram rugmel - 200 gram femkorn - eller firkorn25 gram lyst maltmel - Kan godt udelades, men giver en god hæveevne og smag til brødetHavregryn eller speltflager til toppen - Vejledning