Vejledning. Skål og ske fra Bloomingville. Sådan her ser frokosten ofte ud på mit hjemmekontor. Den er lynhurtig at lave og er en smuk skål fyldt med superfoods
Vejledning til bagte hasselnødder. Milkshake med vanilje og chokoladestykker. Den her lækre milkshake med vanilje og chokoladestykker, lavede jeg en af de dage, her for nogle uger siden, som mindede om dansk sommer
Vejledning. Frittatine con zucchine. Brug sommerens friske zucchine - kendes også under navnet courgette, til disse små pandekager som på italiensk hedder frittatine
Vejledning. Torciglione della stracchino e prosciutto. Fine små snoede brødstænger af butterdej med ost og Parmaskinke, perfekte til en aperitivo eller bare som snack
Vejledning. Pavlova. Opkaldt efter den russiske ballerina Anna Matveyevna Pavlova (1881-1931). Desserten kommer oprindeligt fra Australien og er en udpræget sommerdessert hvor der benyttes friske sommerbær
Nedenfor kan du se videoen fra årstiderne, dog vær opmærksom på at opskriften her på siden er en variant og vejledning og mængder ikke helt ens med Årstidernes version