det er ikke morfars opskrift, men det er verdensbedsterugbrød, så vi lader bare som om. Her ses min morfar i gang med sit arbejde som rugbrødsbager på Hollandske Mølle i Helsingør
Verdensbedstesurdejsbrødmed den sprødeste skorpe. Det er bestemt ikke alle surdejsbrød, der kan hamle op med det – for tro mig – jeg har smagt mig gennem rimelig mange brød og dermed jo også rimelig mange pakker smør
Men min søde nabo, der kom til at slå sin forrige surdej ihjel på et skib i Caribien, blev ovenud glad for et glas af hvis jeg selv skal sige det verdensbedstesurdej
However, Chad Robertsons brød skulle være noget af det bedste i verden. Bogen er bygget op på den måde at den starter med anvisninger på hvordan man laver en kultur og sidenhen en surdej og til sidst basisbrødet
Udgangspunktet for de her ølandshvedeboller medsurdej er det samme som verdensbedstesurdejsbrød. Og det bedste af det hele er, at det er nemt at arbejde med
Sammen med kollega og makkeren Karolis, får de sammen, de bedste klassikere på hylderne. Særligt er Thomas' egen favorit brødmedsurdej, malt og ristede solsikkekerner
Nemme, æltefri og koldhævede boller / Havregrynsboller med gulerødder / Grødboller med kerner / Mysliboller med mandler og tranebær / Verdensbedstebrød
Gluten fra rug, er det bedste af det værste, hvis man da skal vælge mellem pest eller kolera. Desværre er størstedelen af de rugbrød vi køber i supermarkeder og i bageren fyldt med både gær og hvede… Ja for det går hurtigere med gær oog smager simpelthen bedre med hvede i
) Jeg vil stadig kaste mig ud i mange andre opskrifter på "det perfekte brød" og jeg har endnu tilgode, at prøve "verdensbedstebrød" som vist nok bages i en gryde, men jeg vil altid vende tilbage til denne opskrift, der er så dejlig nem at gå til og som jeg er sikker på, leverer varen hver gang
I Bitz og Astrups bog "Verdensbedste kur" fandt jeg denne opskrift på et supergodt rugbrød. Surdej. Det er "Bitz & Astrup" dag i dag, hvilket betyder, at vi må rugbrød
Brug den billige mel, der er ingen verdens. Bagekursets bedste. brød og deje med fordej og surdej. Vi ser billeder af, hvad der sker med glutenstruktuen i brødet, når
det er ikke morfars opskrift, men det er verdensbedsterugbrød, så vi lader bare som om. Her ses min morfar i gang med sit arbejde som rugbrødsbager på Hollandske Mølle i Helsingør