Verdens bedste risotto opskrifter

Den bedste cremede svampe bygotto (risotto)

Den bedste cremede svampe bygotto (risotto)

Verdensbedsterisotto, som min veninde Charlotte har lært mig at lave. Oprindeligt er det en risotto, men Charlotte erstatter ris med byg, for at gøre den lidt sundere (selvom den her opskrift på ingen måde skal [
Den store foodie andbefaling NYC

Den store foodie andbefaling NYC

Her kan du få rigtige god øl fra en af verdensbedste fadølsanlæg. De er især kendte for deres store udvalg af forskellige pandekager toppet med enten blåbær, banan, alverdens slags sirup eller smør
Madplan uge 17

Madplan uge 17

Grillet kyllingebryst med risotto. 18, hvilket ikke er verdensbedste tidspunkt for en 1,5 årige dreng, men jeg har allieret mig med bedstefar så mon ikke det hjælper lidt på det hele
Parmesan – nej, det dér savsmuld på pose er ikke godt nok …

Parmesan – nej, det dér savsmuld på pose er ikke godt nok …

Marios smagsgiver sammen med parmesanen i risottoen. tomater, gratin af kartofler og zucchini med parmesan og citron, Marios risotto med citron og timian, parpadelle med Karl Johan-svampe, bøgehatte, kantareller, champignon og de fra september hjemmetørrede pocchini’er, parmaskinke omviklet ægte bøffelmozzarella og parmaskinke på en lækker polenta, som var dejlig sprød udenpå, men stadig fugtig og blød indeni
Arancini al riso (og andre lækkerier) …

Arancini al riso (og andre lækkerier) …

Ristede skiver af VerdensBedste brød (opskrift her). Det her består af flere elementer, så hvis tidsplanen skitseret ovenfor skal holde nogenlunde, så skal risottoen være lavet i går og marmeladen ligeså

Bloggen på MAD-messe

Efter en skøn uge i sommerhus med masser af madlavning, afslapning og hygge skal hverdagen nu til at starte igen – men det gør ikke noget når man er i praktik på verdensbedste praktikplads – nemlig at arrangere Little Italy – italienske dage

Det skal man vide om parmesanost!

Parmasanost er én af de ingredienser, som tilfører maden umami, og den er fantastisk at have ved hånden til pastaretter, salater, risotto – ja til alle mulige retter, og naturligvis også til at spise ren