Prøv for eksempel mit surdejsbrød til eller mine koldhævede boller. 0 Flares. ×. Den her suppe tager virkelig ikke mere end 15 minutter at lave, den smager skønt og så er den særligt god når snuen rammer, hvor du formegentlig ikke har den store energi til at lave mad
Det regnede som var det verdens undergang, men underligt nok, lod Julle og jeg os ikke mærke af det. Fordi der er så ufatteligt mange billeder, tænkte jeg at det ville være den nemmeste måde at gøre det på
Så her er verdensnemmeste pimpet rugbrød. 20 boller1 pakke rugbrødsblanding, min favorit er finax eller nettos den billigste. 1 pakke tørgær100 g hakket mørk chokolade (Premiums syntes jeg er bedst)Hakket hasselnødderBland ingredienserne som skrevet på pakken og tilsæt hakket chokolade inden den sættes til hævning 20 min. Form til boller eller lave en stor firkant som derefter skæres i små firkanter a 5x5 cm. 20 boller. 1 pakke tørgær
-) Bollen er endnu engang "Verdensnemmesteboller" uden kerner, men erstatet 100 g hvede mel til fuldkornsmel og drysset sparsomt med sesamfrø- de smager lidt af rundstykke
Opskrift på julesyltetøjDette er verdensnemmeste og hurtigste måde at lave delikat julesyltetøj. Gæren udrøres i det lunkne vand, og yougurt, salt tilsættes sammen med de hakkede valnødder og grahamsmel
Server med et godt flute eller "Verden nemmesteboller". Sommer sommer sommer, hvor er det herligt. Vi er i sommerhus og nu skal der hygges til den helt store guldmedalje
12 boller500 ml. koldt vand15 g gær1 tsk salt100 g havregrynca. 500 g melmælk (til pensling)Gæren røres ud i det kolde vand. De bages ved 250 grader i 8 minutter, hvorefter temperaturen sættes ned til 200 grader og bollerne bages yderligere 15-20 min