Til gengæld prøvedevi engang med KUN rismel, og det var noget juks. ser virkelig lækkert ud. Jeg vil tro, du godt kan bruge halv majs og halv rismel i opskriften
) Med tiden skete der heldigvis forbedringer. Der er ingen tvivl om, at rugbrød er en vinder i madkassen, da det mætter godt og indeholder mange gode fibre, men nogle gange er det sjovt at få noget andet med
Han kan nemlig ikke fordrage den grønne sag, så derfor får jeg kun broccoli når vi spiser hos andre. “Før var jeg tit kræsen og deprimeret – så prøvede jeg bacon
Efter en hurtig Google søgning, blev jeg hurtigt enig med mig selv om, at der skulle andet end bønnesalat til vores fisk, så jeg hev panden og semamfrøene frem, og prøvede mig ellers frem
Der findes tonsvis af opskrifter på pizza lavet på en bund af blomkål, men efter anbefaling prøvedevi at skifte blomkålen ud med squash (blomkåls-bunden skal dog også prøves en dag)
Nybagt brød er noget af det bedste. Ikke mindst et lækkert, blødt hjemmebagt franskbrød, som smager ekstra godt, mens det stadig er lunt og skorpen er sprød
Jeg havde egentlig overvejet at lave både en slags pandekager eller madmuffins som tilbehør, men jeg er vild med røstikartoflerne og fik lyst til at se, om det kunne lade sig gøre at lave dem med en rest kogte kartofler i stedet for at bruge rå, revne kartofler
Jeg har altid været vild med den, men synes slet ikke der er nok cookie dough i forhold til is. Jeg prøvede selv at lave en portion cookie dough sidste sommer og jeg fik slet ikke spist det med is - det blev bare trillet til kugler, smidt i fryseren og lige pludselig var det væk
Jeg prøvede for nogle år siden at lege med surdeje til hvidt brød, og det fungerede da også sådan nogenlunde godt, jeg var bare vildt dårlig til at holde den i live og så forsvandt det sjove lidt (ja og så nåede vi ikke at spise alt det brød jeg lavede
Viprøvede også at fryse det ned, og varme det i mikrobøljeovnen og det smagte stadigt enormt godt. Hvis du kan lide denne opskrift, er du velkommen til at pin den til Pinterest
Lige siden min mand og jeg var i Sønderjylland for første gang – og han prøvede et stykke rugbrødslagkage, har han spurgt om vi ikke skulle have det en dag
Og det gjorde hun godt – hvis det altså er sådan det er fat. Mit gæt er at en snusfornuftig, fattig kone har haft en rest risengrød – som hun var for sparsommelig til at smide ud til grisene – prøvede at lave dem til noget spiseligt til familien i stedet
Havde egentlig tænkt at jeg "bare" ville marinere kødstykkerne, men mens jeg sad og kiggede på forskellige opskrifter, så kom jeg til at tænke på en opskrift jeg prøvede for en del år siden