Jeg synes virkelig det er noget af det lækreste. Det er bare ærgerligt at viikke rigtig har nogle “donutshops” – det har vi i hvert tilfælde ikke her hvor jeg bor
Så kan du godt regne ud, at der er behov for flere, hvis de andre også skal smage. Saltet gør kartoflerne faste, og det er vi sku ikke interesseret i, når viskal mose dem
Så vær obs på at du måske skal bruge mere eller mindre mel, hvis du udskifter majsmelet. Hvis du gerne vilbage et helt brød, vilvi foreslå vores nemme grovbrød, som du kan finde her
Nybagt brød er noget af det bedste. Ikke mindst et lækkert, blødt hjemmebagt franskbrød, som smager ekstra godt, mens det stadig er lunt og skorpen er sprød
Eller måske kender du nogle andre, som vil blive glade for sådan en omgang. Og det kan du sagtens nå – også hvis du er på arbejde, for så lang tid tager det heller ikke
Jeg skal nok fortælle om det i et andet indlæg, men kan da kort fortælle, at efter en periode fra efteråret sidste år til vinterferien i år, har min søn haft det rigtig godt
Da jeg satte tænderne i den første, kunne jeg næsten lugte Aarhuslugten og se den søndagsstille Langelandsgade i svag efterårssol for mig (inklusive ispapir og visne blade, der blæser over vejen, en sen brandert på vej hjem, grafitti på væggen…
Det er svært, hvisikke umuligt at få et så flot resultat derhjemme og det handler ikke om hemmelige ingredienser, ovnene vi har i hjemmet er bare ikke bygget til at bage i (hvor ironisk det end lyder)
Det var da en trøst, for så var arbejdet ikke spildt, og jeg ved, at smagen er helt i orden, til når jeg skalbage den igen, og den forhåbentlig ikke kikser næste gang
Det ser måske svært ud, men hvis du følger nogle af de guides, der er at finde rundtomkring på nettet (både i billede og videoform) er det slet ikke så vanskeligt endda
Bollerne blev helt afkølede inden vi utålmodige kunne smage dem. At bage glutenfrit kan være noget af en udfordring, men jeg har efterhånden fundet frem til forskellige opskrifter som giver et dejligt brød, kager eller boller uden at være alt for tunge og kedelige
Næste gang jeg bruger denne opskrift vil jeg prøve at bage rugbrødet ved damp. Min ældste søn og jeg kører lige i øjeblikket et forsøg med at undgå gluten i vores mad og så må vi se hvad det gør af gode ting for os
Da vi jo som bekendt kommer fra Bornholm så mente jeg det nemmeste var at bage mit berømte chilibrød (det blev efterspurgt fra alle deltagere), så det skulle med