Vidner opskrifter

Fra viden til visdom

Fra viden til visdom. Jeg har tidligere haft utrolig meget modstand på min fysiske krop og aldrig tænkt, at den skulle blive min genvej til at heale uforløste følelser, stress og smerter – og skabe de vildeste resultater på min indre rejse
Kunsten at lave sprøde flæskesvær

Kunsten at lave sprøde flæskesvær

… jo for det kan altså drille og jeg har da også igennem årene måttet servere en flæskesteg eller to med bløde svær hist og her
Osteboller

Osteboller

Uf hvor jeg elsker impulsive og uventede besøg fra hende, bare ikke når Jehovas vidner tror, at de skal gøre det samme
After Eight is (uden mælk og sukker)

After Eight is (uden mælk og sukker)

After Eight is (uden mælk og sukker). Hjemmelavet, sund, lækker, cremet, flødeagtig, vegansk is med smag af mint og med mørke, knasende chokoladestykker
Nye grydelapper

Nye grydelapper

Doo it - just doo it. I TV - Qanooroq - den grønlandske TV Avis. -. KNR - Kalaallit Nunaata Radioa - Grønlands Radio og TV var nede i min butik
Krudtugler

Krudtugler

Mine tanker er min styrke. Idenditets forældelse. -. Vores personnummer har været en kær og tro følgesvend for os i rigtigt
Nem mad, der smager!

Nem mad, der smager!

Mine tanker er min styrke. Idenditets forældelse. -. Vores personnummer har været en kær og tro følgesvend for os i rigtigt
Brownies

Brownies

Del. Brownies – Kender du nogen, der ikke kan lide brownies. Det gør jeg ikke. Det er ligesom chokoladekage
Brunch: Hvor meget mad skal jeg lave?

Brunch: Hvor meget mad skal jeg lave?

For lidt mad er rigtig skidt, for meget mad er spild af penge. Så det skal planlægges nøje, hvor meget mad der skal laves til en brunch
Smagsdommerne prøvesmager "FANSUSSI"

Smagsdommerne prøvesmager "FANSUSSI"

- som er et nyt koncept fra FANDANKOVi var nemlig så heldige at have fornøjelsen af et mindre "samarbejde" med Carsten og hans fantastiske team fra FANDANKO, da vi sidste år (ja det hedder det jo, selvom det jo kun er et par måneder siden) lånte FANDANKOs køkken, så vi kunne få lavet vores mange mange cupcakes til det succesfulde Lyserød Lørdag
Frugtsalat

Frugtsalat

Det er ikke meget der er så forfriskende som en gang frugtsalat. Da jeg var barn, fik vi det kun når der var gæster til frokost – påskefrokost, fødselsdage eller lignende – og vi fik det som supplement til osten der blev serveret som den sidste anretning af frokosten
Krydret Oksekebab

Krydret Oksekebab

 . på spyd. Disse små basser er et nyt mirakel og jeg er, til trods for min lettere spidskommen-skepsis, heeeelt solgt

Flyveklar

Jeg bliver blandt andet inspireret her. H e l e 3 t i n g. Tirsdag den 23. september. -. Min veninde sendte mig dette billede i dag
Rengøringlyst -ikke helt endnu...

Rengøringlyst -ikke helt endnu...

Valdemarsro. Solskins frugtsalat og boganbefaling. -. [image. morgenlaesning]Fredag morgen startede jeg dagen med smuk morgenmad
Glutenfri Squashkage

Glutenfri Squashkage

Jeg køber squash i lange baner og bruger dem til forskellige gode sager. I weekenden, igår søndag var der dømt ren afslapning og intet fast på programmet