Vietnamesisk dip opskrifter

Vietnamesiske forårsruller

Vietnamesiske forårsruller

Vietnamesiske forårsruller skal dyppes i dip. Vietnamesiske forårsruller bliver også kaldet friske forårsruller
Vietnamesiske Forårsruller af rispapir

Vietnamesiske Forårsruller af rispapir

Hej CamillaMåske mener du den vietnamesiskedipping sauce "Nuoc Cham". Prøv at google det, så får du mange opskrifter på denne dip bestående af fish-sauce, eddike, sukker, chili og andet godt
Vietnamesiske forårsruller med sød chillisauce

Vietnamesiske forårsruller med sød chillisauce

De kan serveres med forskellige former for dip. Denne gang blev det til vietnamesiske forårsruller. De vietnamesiske forårsruller kan serveres hele eller skæres ud i små hapsere, som man kan spise med pinde
Vietnamesiske forårsruller

Vietnamesiske forårsruller

Af dyppelse brugte vi soya, sød chilisauce og en peanutbutterdip. Peanutsbutter dip. Dippen må gerne være godt stærk, da det passer rigtig godt til rullerne

vietnamesiske forårsruller m. dips

agurk, bladselleri, chili, forårsruller, fremstilling af risomslag, gulerødder, hvidløg, koriander, mynte, riseddike, risomslag, salat, sesamdip, sesamfrø, sesampasta, sur-sødt dip, syltet inefær, tahin, tamari, thailandsk dip, Vietnam, vietnamesiske forårsruller