Vietnamesisk forret opskrifter

EN GUIDE TIL 3 DAGE I PRAG FOR FØRSTEGANGSBESØGENDE

EN GUIDE TIL 3 DAGE I PRAG FOR FØRSTEGANGSBESØGENDE

Og så er der altså også et par rigtig lækre tips til både vegetariske og vietnamesiske spisesteder. Vi fik peberfrugtruller og rødbede carpaccio til forret, men vi til hovedret fik den lokale ret Svíčková med tempeh samt dagens ret, som stod på græskarkarry
Det veganske Aarhus

Det veganske Aarhus

Her kan du få en salat eller en vietnamesisk sandwich (uden mayo). De har en flot, vegansk menu med mange snacks, forretter og en kreativ menu med bl
Hamburg

Hamburg

Vi endte på den vietnamesisk restaurant GAO, hvor vi fik friske forårsrulle og muslinger til forret samt Pho til hovedret – det smagte alt sammen så frisk og lækkert

Autentisk Vietnam på Nørrebro

 Hovedretten var en Phở Bò, der er en traditionel vietnamesisk oksekødssuppe med brede risnudler. MadenMed tjenerens hjælp valgte vi tre forretter og en hovedret - altsammen til deling
Banh tom - rejekager med sød kartoffel og gurkemeje

Banh tom - rejekager med sød kartoffel og gurkemeje

Giv jer i kast med det vietnamesiske, det er lækkert, smagfyldt og nemt. De kan både bruges som forret eller bare som en lille ret, da man i Vietnam spiser mange små retter ofte i stedet for større retter som i Danmark

Kivi Bistro

Vietnameserens fætterI februar besøgte Troels og jeg den vietnamesiske restaurant Nah Trang på Nørrebro