Menuen kan du finde via dette link, og den byder på forret, hovedret og dessert med inspiration fra det vietnamesiske køkken + god vin valgt og parret til de enkelte retter og live musik
Og så er der altså også et par rigtig lækre tips til både vegetariske og vietnamesiske spisesteder. Vi fik peberfrugtruller og rødbede carpaccio til forret, men vi til hovedret fik den lokale ret Svíčková med tempeh samt dagens ret, som stod på græskarkarry
Vi endte på den vietnamesisk restaurant GAO, hvor vi fik friske forårsrulle og muslinger til forret samt Pho til hovedret – det smagte alt sammen så frisk og lækkert
Hovedretten var en Phở Bò, der er en traditionel vietnamesisk oksekødssuppe med brede risnudler. MadenMed tjenerens hjælp valgte vi tre forretter og en hovedret - altsammen til deling
Giv jer i kast med det vietnamesiske, det er lækkert, smagfyldt og nemt. De kan både bruges som forret eller bare som en lille ret, da man i Vietnam spiser mange små retter ofte i stedet for større retter som i Danmark