Ingredienserne er derfor vietnamesisk inspirerede, mens tilberedningen ikke er det. O) og jeg i bund grund havde mere lyst til varm mad en kold i snevejret, så valgte jeg at ændre retten til en wok, hvor min frosne koriander fint kunne indgå
Varm vietnamesiskinspireret kyllinge salat2 kyllingebryst fileter1 squash skåret i julienne2 gulerødder skåret i julienne1 løg i tynde strimler1 rød chili i strimler1 rød peber i stave2 fed revet hvidløg1 citron1 håndfuld grofthakket koriander Himalaya saltFrisk kværnet peberSteg/grill kyllingebryst filet'erne og skær dem i fine skiver. Svits squash, gulerødder, løg og chili i en varm wok eller på en meget varm pande i 2-3 min
Til gengæld minder de om thailandske forårsruller, hvilket heller ikke er så mærkeligt taget i betragtning, at de to køkkener er meget inspireret i hinanden