Jeg elsker i sær vietnamesisk mad for den friskhed, der ofte præger retterne. Man skal blot forstå, at nudelsalaten kan varieres med flere typer kød og tilbehør - og at vermicellinudlerne (bun) ligeså kan erstattes med ris (com tam)
Som tidligere nævnt, har jeg en (kæmpemæssig) svaghed for vietnamesisk mad. I Hanoi er man også glad for bun, nudelsalaten med de uendelige variationsmuligheder, og bun cha Hanoi er nok den bedste bun, jeg har smagt indtil videre
Min favorit er banh-mi-ba, hvor der serveres sindssygt store, gode og ikke mindst billige banh mi (vietnamesisk sandwich), pho (suppe) og nudelsalater, som kan spises enten på stedet eller tages med tilbage på hotellet eller i en nærliggende park
Sprød kinesisk and, sur/sød-kylling og vietnamesiske forårsruller med marineret svinekød (opskrifter andetsteds her på bloggen, dog med undtagelse af de vietnamesiske forårsruller med marineret svinekød, som du finder nedenfor)