Bun cha Hanoi består af vermicellinudler, jordnødder, friske grøntsager og krydderurter samt grillet og marineret svinekød i form af både tynde kødskiver og frikadeller
Fyldet til dejen består traditionelt set af tynde skiver svinekød, rejer og bønnespire. De vietnamesiske crepes, banh xeo, er fast inventar inden for vietnamesisk street food grundet deres popularitet - en popularitet, der er fuldt ud forståelig
Da jeg lavede retten fornyligt, blev det med tigerrejer, men jeg er mindst lige så stor fan af retten med enten marineret svinekød eller forårsruller (Cha Gio) - eller begge
Jeg har eksempelvis halveret mængden af rejer - pengepungen ville altså ikke række til et halvt kilo rejer - samt tilføjet tørrede svampe, da svampene giver svine- og rejeblandingen et diskret pift (nøjagtig ligesom det gør sig gældende for de vietnamesiske forårsruller)
Normalt er kødet oksekød, men da jeg ikke spiser det, har jeg kun smagt suppen med svinekød. Da min kæreste er fra Vietnam, spiser vi ofte vietnamesisk mad
Hovedretten var en Phở Bò, der er en traditionel vietnamesisk oksekødssuppe med brede risnudler. Først fik vi Goi Cuon, (ferske forårsruller) med rejer, svinekød, omelet, nudler og asiatiske grøntsager, serveret med peanutsauce
Vietnamesisk Oksekødssalat med Spidskål og Chilidressing. hakket svinekød. hakket svinekød. I foråret. bugner grøntafdelingen i supermarkedet af lækre, friske varer, og denne madplan