(Det er i øvrigt den samme dipping sauce, der serveres til de vietnamesiskeforårsruller (Cha Gio). Herligheden består af friske, sprøde grøntsager og krydderurter, grillede (og en smule marinerede) tigerrejer, vermicellinudler samt tilbehør i form af jordnødder og den vietnamesiske dipping sauce, nouc cham
Flere års indtagning af lækkerbiskener i forskellige vietnamesiske køkkener har efterhånden udviklet sig til et kærlighedsforhold, og jeg står et sted i dag, hvor jeg faktisk foretrækker vietnamesisk mad frem for alt andet
Pres tofuen/tofu-stykkerne let ned i marinaden. Disse veganske forårsruller smager herligt. Stil tærteformen på en bageplade og kom tofuen i tærteformen - hæld den resterende marinade over
Skal for første gang prøve at lave forårsruller. Marinade. Du vælger selv om forårsrullerne skal serveres hele, skåret midt over så det minder om sushi eller om man selv skal samle dem ved bordet
Nuoc Cham (vietnamesisk dipping sauce)Opskrift på vietnamesisk sur sød dipping sauce/sovs, Nuoc Cham, til forårsruller Denne dejlige dipping sauce bliver brugt primært
Sprød kinesisk and, sur/sød-kylling og vietnamesiskeforårsruller med marineret svinekød (opskrifter andetsteds her på bloggen, dog med undtagelse af de vietnamesiskeforårsruller med marineret svinekød, som du finder nedenfor)