Vietnamesiske forårsruller med rejer opskrifter

Vietnamesiske forårsruller

Vietnamesiske forårsruller

Det vietnamesiske køkken er primært inspireret af det kinesiske, tilsat lidt fra det franske og krydret med det malaysiske, cambodjanske og thailandske
WONTONS M. REJER OG SVINEKØD I NUDELSUPPE

WONTONS M. REJER OG SVINEKØD I NUDELSUPPE

Jeg har eksempelvis halveret mængden af rejer - pengepungen ville altså ikke række til et halvt kilo rejer - samt tilføjet tørrede svampe, da svampene giver svine- og rejeblandingen et diskret pift (nøjagtig ligesom det gør sig gældende for de vietnamesiskeforårsruller)
Vietnamesiske Forårsruller af rispapir

Vietnamesiske Forårsruller af rispapir

Det hele svitses kort i lidt olie sammen medrejer og bønnespirerne. Træt af frosne forårsruller fyldt med hakkekød og hvidkål
Vietnamesiske forårsruller med sød chillisauce

Vietnamesiske forårsruller med sød chillisauce

Kyllingen kan også skiftes ud med laks, tun eller rejer. De vietnamesiskeforårsruller kan serveres hele eller skæres ud i små hapsere, som man kan spise med pinde
Vietnamesiske forårsruller

Vietnamesiske forårsruller

Disse er nok ikke helt low carb, men vil mene de godt kan bruges til KISS kosten, hvis ellers man sørger for at putte rigeligt med fyld i
Vietnamesiske forårsruller

Vietnamesiske forårsruller

Blend alle ingredienserne i en foodprocessor og smag til med salt. Man kan også bruge rejer. 1 dl peanutbutter med chili fra Urtekram. 1 dl peanutbutter med chili fra Urtekram

Autentisk Vietnam på Nørrebro

 Først fik vi Goi Cuon, (ferske forårsruller) medrejer, svinekød, omelet, nudler og asiatiske grøntsager, serveret med peanutsauce

Kivi Bistro

et stort fad med et udvalg af sprøde vietnamesiske klassikere. Vietnameserens fætterI februar besøgte Troels og jeg den vietnamesiske restaurant Nah Trang på Nørrebro

Vietnamesiske forårsruller (5:2 mad)

Der er heller ikke svinekød i denne opskrift, kun rejer. Der ligger faktisk allerede én opskrift på vietnamesiskeforårsruller på bloggen, og der er ikke den store forskel på den og denne her