Vilde ris stegt i olie opskrifter

1-2-3 stegt kinakål

1-2-3 stegt kinakål

Kinakål er en af de mere mættende grøntsager (synes jeg) og derfor føler jeg ikke behov for ris, pasta mv
Stegt laks med tangpesto og tomatris

Stegt laks med tangpesto og tomatris

Kom olie på panden og kom med det samme laksene på panden - på skindsiden. Stegt laks toppet med Tangpesto og serveret med tomatris
Kokoslaks med grove ris

Kokoslaks med grove ris

kokosolie/olivenolietil at stege i. Sæt risenetil at koge, som anvist på pakken. Indrømmet, jeg har været en smule misundelig på Steph og Kaspers rejse, så jeg sendte tankerne mod varme himmelstrøg, da jeg lavede denne skønne thai-inspirerede kokosret med laks, som smager super lækkert og mætter rigtig godt
Kødboller, Karry og Ris

Kødboller, Karry og Ris

Olie, salt peber. Melet skal ligeristes af, men uden at få farve og så kan der spædes om med bullionen som vi kogte kødbollerne i og fløden
Koteletter i fad

Koteletter i fad

Er du ude i noget med LCHF-kost (low carb high fat), så undgå stivelseris, pasta, kartofler og brød som nok er det man ellers normalt ville servere til – og servér f
Gryderet delivery

Gryderet delivery

I stedet bliver der serveret ris og en let salat ved siden af. Olie. Har virkelig gået og haft lyst til en rigtig gryderet, så igåreftermiddagsfik jeg gang i kødgryderne
Forårsruller

Forårsruller

Er der ”fyld” til overs, kan du sagtens spise det til forårsrullerne, og ellers kan du servere med kogte ris og/eller en salat
Fyldte kyllingebryster i tomatsauce

Fyldte kyllingebryster i tomatsauce

et par stængler af selleri, en kugle frisk mozzarella og en pakke med chorizopølse. Olietilstegning. Ja, det var meningen at aftensmaden i går skulle være nem at komme omkring, da Oskar og jeg havde været på besøg hos min kollega Merete
Chicken Curry

Chicken Curry

Ioliesteges/ristes de forskelligekrydderier, hvorefter kyllingentilsættes og denne får lidt farve
Biryani opskrift

Biryani opskrift

Biryani kan spises med okse-, kylling-, gede- og lammekød samt rejer eller med grøntsager – kartofler, aubergine, gulerødder – hvis den skal være vegetarisk
Glasnudler med thaikrydret svinekød

Glasnudler med thaikrydret svinekød

(Og nej, glasnudler ikke lavet af gamle flasker økologiskdesignervand, selvom nogle her i huset måtte hævde det – de er lavet af ris
Saftig, smagfuld, sweet n’ spicy kylling

Saftig, smagfuld, sweet n’ spicy kylling

Risvineddike -kan i en snæver vending erstattes af alm. Lad det simreindstille og roligt mens du hvert femte minutlige hælder væsken over lårene og vender dem jævnligt, så de bliver snasket rigtigdejligtindi alle godterne Hviskødsidenbliverstegt for hårdt, så lad være at vende dem på hovedet, men lad dem liggeben-siden
Sweet and sour chicken

Sweet and sour chicken

Server gerne med ristil, jeg fortrækker jasminris og drys evt. Kom kyllingestykkerne op i et fad og når du har stegt dem alle sammen hælder du sur/sødsovsen over
Kokoskylling med spicy karryris

Kokoskylling med spicy karryris

Det grønne indslag var beskedent må jeg tilstå, energien var der ikkeligetil det vilde – så det blev en omgang gnave-grønt – de gav dog lidt sprødt til madoplevelsen og siden det er yderst sjældent vi nyder grønt på den måde, føltes det såmænd næsten eksotisk
Mørbradgryde

Mørbradgryde

Oskar derimod var sulten før maden var færdig, og det var lidtærgerligt da han ellers for tiden er vild med ris og flødesauce
Marinerede sesam-kyllingelår

Marinerede sesam-kyllingelår

Den anden dag stod menuen på stegte nudler, hvilketegentlig var på menuen indtil jeg opdagede en rest kogte ris fra i søndags