Vildsvinekølle rødvin opskrifter

Pappardelle Chinghiale version 2.0

Pappardelle Chinghiale version 2.0

Start med at udbene vildsvinekøllen – men gem benet i husholdningsfilm. kraftig rødvin. Derudover også benet fra selve vildsvinekøllen
Den perfekte vildsvinekølle

Den perfekte vildsvinekølle

Jeg har altid været glad for vildsvin og før jul fik jeg en vildsvinekølle på 3,3 kg for 150kr, hvilket er en rigtig god pris. Langtidsstegt vildsvinekølle (3,3 kg - ca 10-12 pers)1 Vildsvinekølle2 gulerødder2 persillerødder2 løg1 hvidløg1 liter bouillon eller vandTimianSaltPeberOvnen forvarmes til omkring 100 grader. Jeg var helt klassisk og serverede rødvinssovs (lavet på 1 flaske rødvin, 2 dl portvin kogt ind til det rene ingenting og tilsat fonden fra bradepanden, lidt smør og fløde), kartofler, brød med brunet smør og en salat til. 1 flaske rødvin