8. s. t. k. v. i. l. d. b. ø. f. e. r. 6. -. 7. 0. g. a. m. 1. /. 2. q. u. h. æ. n. ,. p. S. o. H. å. 4. G. 5. 3. c. (. ). I. K. E. L. C. F. B. j. D. y. A
Hvem kan ikke lide en god bøf med bearnaise sovs og hjemmelavede fritter. Start med at tage bøffer og æggeblommer ud og lad det ligge på køkkenbordet og få lidt temperatur, dette er vigtigt for den senere tilberedning
Bøf Lindstrøm er en sjov størrelse, det kan næsten kaldes en russisk frikadelle. Den er oprindeligt lavet af Henrik Lindström, en russer der kom til Sverige og lavede en hakkebøf, og vi har spist dem lige siden
Ikke som i Hamburg, hvor de ikke spiser hamburgerryg (der kalder de det Kasseler Braten…), eller i Wien, hvor de ikke spiser wienerbrød – eller i Paris, hvor de ikke spiser pariserbøf
Anret ved at placere brødet nederst, dernæst bøf, bløde løg, rodbeder, spejlæg. En fantastisk velsmagende herre ret, med smagskombinationer der bare virker
Grill bøfferne på en grill-pande. Rodfrugt fritter med mayo og bøf5-6 gulerødder200 gr selleri200 gr pastinak200 gr persillerod200 gr rødbede200 gr karfoffelOlivenolieHavsalt1 bundt hakket estragon el. 2 spsk tørret6 bøffer á 150 grTænd ovnen på 200 gr. 6 bøffer á 150 gr
) Dagens opskrift er en rispilaf med purløg og bøf og en ny livret herhjemme. Tilbehøret til rispilaffen er tynde skiver mør bøf, gerne tyksteg eller lignende