Jeg har for nogle uger siden set et billede, af et lækkert okse farsbrød med ost og bacon. Derfor, måtte jeg på jagt på nettet, og finde en opskrift der kunne minde om det lækre farsbrød med en kerne af ost
Græsk farsbrød, farsroulade, forloren hare. Alle sammen hører de til kategorien farsbrød. Farsbrød er – udover at være velsmagende – en nem måde at øge kød på, fordi du kan komme champignoner i, bacon i, hakkede nødder eller hakkede grøntsager
Aner det ikke for de smager fint også til grillet fisk, hachis, farsbrød osv. De søde, brune, sukkerglaserede kartofler er nok noget de fleste mest spiser ved festlige lejligheder – familiefester, jul, nytår osv
Skær stokken fra – den kan bruges i supper eller hakkes og bruges i frikadeller eller farsbrød. Karrykål er nemt og hurtigt at lave, hvis du står og mangler noget lækkert tilbehør til den stegte kylling eller fisk
Farsbrød virker måske lidt gammeldags, men herhjemme er vi vilde med det. Pak farsbrødet ind i bacon. Det smager skønt, er let at variere med forskellige ingredienser og krydderier - og så er det dejligt nemt og hurtigt at smække det i ovnen, hvor det klarer sig selv
Mia Sommers farsbrød med linser og cashewnødder. SeitAND med fløde(søde)kartofler er mit bud på en hovedret til en julemiddag med medfølelse – hvis altså du ikke skal have smæskesteg (men det skal du jo)
Det er såmænd ikke, fordi de smager så meget anderledes end et farsbrød med de samme ingredienser – men – det bliver altså kønne at se på, og det er da sjovt at lege lidt med faconen på maden, ikke