Lammeragout behøver ikke at tage en evighed at tilberede. Til denne lammeragout vil vi anbefale at du bruger lammebov eller lammeculotte som begge dele egner sig godt til gryderetter – og ragout er jo som bekendt en gryderet
Vildtets veje er uransagelig. Noget af kødresterne herfra, blev kogt til en god ragout. Efter snart 25 år i Aarhus har jeg fundet en vej, gennem min kusine i Vejle - hendes mands arbejde for der går de på jagt, mange af dem, og deres koner orker næsten ikke mere vildt. Vildt er sundt, der er næsten ikke noget fedt,og så er det så godt som CO2 neutralt. 50 g god bacon4 hvidløgen håndfuld svampe, friske eller tørrede10 knuste enebærvildt kød nok til to½ l boullionHvis du bruger tørrede svampe, så hæld dem op i en lille skål, hæld kogende vand over, si vandet fra når de er bløde, smid vandet ud, alt efter om du ved hvor dine svampe er fra, og hvor meget sand der er på
I går fik vi okseragout og jeg har aldrig prøvet at lave den i ovnen før. OkseragoutHele portionen indeholder 18 propoints400 gram oksekød i tern2 løg2 tsk olie2 laurbærblade3 dl oksebouillon2 ds hakkede tomater1 tsk rosmarin150 gram ærterTænd ovnen på 220 grader
Dampet laks med sauce verte og fransk ragout for madelskereDessert. Dampet laks med sauce verte og fransk ragout for madelskereDette er en helt igennem vidunderlig ret og er med de super delikate artiskokker - efter min mening - en af de skønneste repræsentanter for det franske køkken, som absolut er en lørdag aften værdig
En kroket er lavet af ragout, dvs kogt kød og kartofler, afkøles og rulles som en kort tyk pølse i rasp, afkøles endnu en gang og dyppes i æg og rulles i rasp igen, derefter frituresteges de