Langtidsstegt oksemørbrad med kartoffelfondant, syltede løg og mousserende sauceTilsæt derefter mousserende vin, fløde og bouillon og lad saucen småsimre i ca. Sauce på mousserende vinPeters Paleo
Langtidsstegt oksemørbrad med kartoffelfondant, syltede løg og mousserende sauceTilsæt derefter mousserende vin, fløde og bouillon og lad saucen småsimre i ca. Sauce på mousserende vinPeters Paleo
Restaurantanmeldelse - På besøg hos café Slap Af, Århus Stegt svinekam toppet med crunch, piment-creme, grillet kartoffel, selleri-puré samt artiskok. Vinden blæser i mit hår Gourmet Diner
Restaurantanmeldelse - På besøg hos café Slap Af, Århus Stegt svinekam toppet med crunch, piment-creme, grillet kartoffel, selleri-puré samt artiskok. Vinden blæser i mit hår Gourmet Diner
Weekendmad uge 34 - Inspiration, madplan, indkøbsseddel og opskrifter Tag panden af varmen og tilsæt gradvist og under omrøring vin samt mælk. hvidvin eller sherryOpskrifter Inspirationskit for livsnydere