Salaten kan sagtens spises solo, men gør sig rigtig godt som tilbehørtil alle former for stegt kød. Rist solsikkekernerne på en tør pande til de er gyldne
Fantastisk god simremad her om efteråret og vinteren. Tilbehør. Hvis kødet “sveder”, altså giver en masse vand fra sig, er det fordi du bruger en for lille gryde, men i dette tilfælde, hælder du det fra og gemmer det til senere, husk der skal være lidt væde, så du ikke tørsteger
Det var dejligt der midt i vinter, sne og slud. Tilbehøret blev en ovnbagt røsti med kartofler, rodfrugter, æg og ost og dertil tzatziki, hvilket faktisk smagte helt fantastisk og lidt af sommer
Her sidst på vinteren hvor rodfrugter stadig er på menuen, i hvert fald hvis man holder sig nogenlunde til årstidens grønsager, kan det godt være tiltrængt med nye ideer
Samme procedure gælder for jordskokkecreme – og jordskokker har man nok af om vinteren. Tilbehøret denne gang blev sellericreme, Hasselbach kartofler med sesamfrø drysset på toppen og bønnesalat
Normalt spiser vi mest ovnbagte gulerødder(og andre rodfrugter) i efteråret og om vintereren, men man kan nu sagtens spise det hele året rundt – og til alt slags kød/tilbehør
Om vinteren er en eller anden rodfrugtmos altid god. En blød og lækker rodfrugtmos med porrer, pyntet med ristede græskarkerner var tilbehørettil en stor og lækker T-bone steak i lørdags
Jeg vil prøve i det næste stykke tid at holde den lidt slankerer linie - så alt efter hvor godt det vil lykkeds får jeg måske tabt mig her i løbet af efteråret og vinteren
Retten kræver en del tørre og friske krydderier, men har du først indkøbt dem, så er du godt sat op til at lave skønne indiske og pakistanske retter resten af efteråret og vinteren med
Herlig dansk vinterret. Tilbehør. Retten fylder meget til at starte med. Krydr kødet med salt og peber. Hvis man synes, brunkål skal være mere brun – når nu det hedder BRUNkål – kan man tilsætte lidt kulør
men nu synes jeg, at der igen var lækre sommer grøntsager at finde på hylderne og det var på tide at få lidt farve på tallerknerne igen efter vinterens mørke
Efterår og vinter er rodfrugt-tid. Som tilbehør fik vi kyletter, ikke den bedste slags kød. De kan også bruges til supper og salater, ja der er mange muligheder