På fredag er vinteren officielt slut, og med lidt held følger temperaturen med. Og så er der ikke noget som en god suppe med masser af varme, vitaminer, antioxidanter og gode fedtsyrer
1Suppe topping. 1Skru ned til lav varme og lad suppen simre i 15 min. 1Imens laves toppingen til suppen. 1Tilsæt spinat og grønkål til suppen, når det er faldet sammen blendes suppen jævn med en stavblender. 1Smag suppen til med salt. 1Anret suppen skåle og fordel toppingen ovenpå
Kan sagtens spises i sommerligt vejr i haven, men også når kulden trænger sig på om vinteren. En rigtig dejlig, sommerlig suppe, som smager af ferie i Italien
Men der hører blomkål om vinteren jo ikke rigtig til. Selvom det måske ikke er en decideret vintergrønsag egner blomkålen sig fortrinligt til en rigtig vinterret, nemlig suppe
På menuen i denne uge står den derfor på krydret mad, sluprende suppe og eksotiske retter. Suppedag og en god én af slagsen med en cremet blomkålssuppe toppet med friske æbletern og ristede græskarkerner
Nu kan efteråret og vinteren bare komme an. Jeg elsker suppe. Alle slags supper. Og efteråret indbyder heldigvis til mere suppe-spisning end den varme sommer har gjort
Rodfrugter er noget af det bedste jeg kan komme i tanker om ved vinteren. En varm suppe, der varmer hele vejen ned med en god, sprød topping, der lige giver lidt struktur til suppen ligger højt på listen over yndlingsmad hos mig
I år skal efteråret og vinteren for første gang opleves som husejere, og jeg er ret sikker på at jeg ikke kommer til at savne vores gamle og ret kolde lejlighed når temperaturen begynder sin nedtur