Det skal fejres med en opskrift på verdens bedste chokoladekage, som kommer i morgen. I morgen er det præcis 3 måneder siden VivaLaVanilla blev oprettet
Følg VivaLaVanilla på Bloglovin'│Følg VivaLaVanilla på Facebook Ca. ) Opskriften er virkelig nem, og så skal dejen ikke hæve i vildt lang tid, så det er til at overskue
I min klasse har vi en kageliste, så hver fredag skiftes vi til at tage kage med. Bland mel, bagepulver og vaniljesukker i en anden skål, og bland det så sammen med æggemassen
Da jeg igår besluttede mig for, at fejre VivaLaVanillas fødselsdag med chokolademuffins, gik jeg på jagt på nettet efter den helt rigtige opskrift, og jeg fandt et rigtigt godt bud
I december måned fik jeg Claus Meyers bagebog, ''Meyers Bageri'', og da jeg, som så mange andre, elsker gulerodsbrud, blev jeg ovenud lykkelig, da jeg opdagede netop den opskrift i bogen
Følg VivaLaVanilla på Bloglovin'│Følg VivaLaVanilla på Facebook Ca. Denne dej er nemlig fuldstændig den samme, som den franskbrødet er lavet af, bare formet til boller
Ælt dejen godt igennem, og lad den hæve tildækket i 30 min. 12 boller, og lad dem efterhæve i 15 min. I dag havde jeg endelig tid til at bage igen, så jeg bagte disse lækre sandwichboller
Lad dejen hæve i 1 time. Form dejen til et franskbrød, og lad det hæve på en bageplade i 30 min. Dette er uden tvivl det bedste, lækreste og nemmeste franskbrød, jeg nogensinde har bagt