Jeg faldt lige over en opskrift på whiskeysauce tidligere i dag, og jeg må godt nok sige at jeg blev overrasket over den (meget) store mængde af både fløde og smør som opskriften indeholdt
Hvis du har noget whiskey til at stå kan du godt komme en lille sjat af det i. BBQ Sauce. Det er faktisk ikke så svært at lave sin egen lækre BBQ sauce
Det skal du bruge (4 Pers)12 store Kammuslinger1/2 rødløg hakket meget meget fint1 fed hvidløg hakket ligeså fint1 dl hvidvin1 dl Whiskey1/2 lyr. Derefter 1 dl whiskey. Når de næsten er færdige hældes lidt Whiskey på panden og der tændes så muslingerne flamberes Server med sauce i bunden og 3 kammuslinger på toppen Serveres med noget lækkert brød - saucen er fantastisk Velbekomme 12 store Kammuslinger. 1 dl Whiskey
Ja i dag stod aftensmaden på kyllingebryst med ost og parmaskinke/serranoskinke med dertilhørende hjemmelavet whiskeysauce og krydderkartofler lavet i ovn
Den største forskel er udskiftningen af risvin til fordel for bourbon whiskey. 1,25 dl soja sauce. 1,25 dl Bourbon whiskey. 1,25 dl soja sauce. 1,25 dl Bourbon whiskey