Og her er wok en virkelig god ide og kan varieres i tusinder. Den består af nudler med masser af grøntsager som gulerødder, spidskål og sukkerærter vendt med en dressing af fiskesauce, lime, ingefær, peanutbutter og honning
Denne wok er meget egnet til at få brugt de sidste grøntsager i køleskabet. Tilsæt resten af grøntsagerne og steg til svampene er faldet sammen og vandet fordampet
Start med at forberede alle grøntsagerne, så det hele er klar til tilberedning. Varm wokken op under fuld varme, kom olie i og svits løg og hvidløg kort til de bliver klare
Du kan selvfølgelig også bruge friske grøntsager, hvis du har det i køleskabet. Når det sker, at vi begge er sent hjemme, og ikke har overvejet aftenmaden, sørger jeg altid for, at der er til at lave den lette, hurtigste men stadig rigtig lækre WOK
Steg tofuen gylden i olie i en wok og læg den på en tallerken. Lynstegte Grøntsager med Tofu og Sesam til 2 personer. Steg hvidløg, ingefær, forårsløg og chili 30 sekunder i olie i wokken
Lad resten af olien blive varm i wokken og steg grøntsagerne i ca. 1400 g wokstrimler af okseklump. 1Antal portioner 1 person 2 personer 4 personer 6 personer 8 personer Vælg 2 spsk rapsolie 400 g wokstrimler af okseklump ½ tsk groft salt 1 zittauerløg i tynde både 2 gulerødder i skrå skiver 350 g broccoli i små buketter og stilken i tynde skiver ¾ dl teriyakisauce - japansk grill- og stegesauce 2 spsk sojasauce 1 tsk sambal oelek ¼ liter Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8% Tilbehør 320 g løse ris, parboiled, fx jasmin (ca. 4 dl)Sådan gør du Lad en wok eller stegegryde blive godt varm - ca