Wok jævning opskrifter

Nem og lækker wok ret

Nem og lækker wok ret

maizena (til jævning). hele familiens favorit inden for wok mad. Lav en jævning af maizena og lidt vand og jævn sovsen
Middagsmad uge 38 - Inspiration, madplan, indkøbsseddel, opskrifter og tips

Middagsmad uge 38 - Inspiration, madplan, indkøbsseddel, opskrifter og tips

KyllingewokTirsdag. Brug en wok til retten, hvis du har en - alternativ en tykbundet stor pande. solsikkeolie)OlivenolieBalsamicoTomatketchupGrove risJasminris1 godt grovbrødMelSukker½ l sødmælk1 pk smørOpskrifterKyllingewokDenne ret er en let og enkelt måde at starte ugen på, og så smager den rigtig godt. 2 ss neutral olie4 kyllingefileter i strimlerca 200 g friske grønne bønner2 gule peberfrugter i strimler6 forårsløg skåret i relativt store stykker2 cm ingefær, skrællet og finthakket2 hvidløgsfed, skrællet og finthakketFrisk koriander, hakket0,5 dl soyasauce1 tsk presset lime½ tsk sesamolie1/4 frisk chili uden frø og finthakket1) Steg kyllingen i olien i en wok over stærk varme, til stykkerne er brune over det hele. Sæt kyllingestykkerne til side2) Kom lidt mere olie i wokken, hvis det er nødvendigt, og svits bønner og paprika i 3-4 minutter3) Tilsæt forårsløg og ingefær og steg i yderligere et par minutter. 4) Kom kyllingestykkerne tilbage i wokken. Tilsæt 2 spsk vand og lad det fordampe under jævnlig omrøring til alt bliver gennemvarmt5) Bland soyasauce, lime, sesamolie og chili sammen til en sauce6) Tag wokken af varmen og rør saucen i. 2) Opvarm olien i en wok, tilsæt hvidløg, chili, ingefær, chilipasta og derefter kyllingestykkerne og lad det stege i 5 minutter. 16) Bring 2½ dl af kogevandet og 2½ dl mælk i kog17) Ryst melet og 2½ dl kold mælk til en jævning18) Tilsæt jævningen lidt efter lidt under stadig omrøring til stuvningen får en vællingeagtig konsistens19) Tilsæt kål og smag til med revet muskatnød, salt og peber og lad retten koge igennem ca

Jordbærgrød m/ honning & lime

Maizena til jævning. Kylling, grøntsager & nudler i wok (thai) 3 spsk. Synes selv bedst om en, ikke for sød jordbærgrød, og den bliver mere frisk af lidt lime

Malaysisk inspireret gullasch

Wok med appelsin. Rør majsstivelsen ud i ½ dl vand til en jævning. Tag panden af varmen, og tilsæt jævningen under omrøring