Rør soyasauce med majsstivelse og vand eller bouillon, og hæld blandingen på panden. Brun kødet i 1 spsk olie på en stor pande eller wok. Svits den nederste del af kinakålen med i 1 minut. Kogte perlebyg eller ris (beregn 1 dl rå ris eller perler pr
Drys cashewnødder og frisk koriander over retten og server med nudler eller ris. Varm olien i en wok. Tilsæt æbler og østerssauce og smag til med salt og peber
Server med kokt ris. Deilig kylling kokos gryte med masse smak , raskt og enkelt. Ris som tilbehør. Brun kyllingen på begge sider i en panne med smør og litt olje, ta ut kyllingen og sett til side
Opvarm olien i en wok ved høj varme og svits kyllingen til den er ensartet brunet over det hele. Tilsæt sukkerærterne, og hæld saucen, som er pisket sammen af den resterende marinade, tomatkoncentrat, bouillon og maizena, ned i wokken
Sund wokmed kylling. Indisk oksegryde medbruneris og raita. et par stilke frisk oregano, hakket. Her med en genoplivning af en gammel klassiker bøf i folie
Hakket oksekød i wok. Retten er her vist medbrunefuldkornsris, men kan også serveres med grøntsagsspaghetti eller halv spaghetti og halv grøntsagsspaghetti