Wok med hakket oksekød og grøntsager opskrifter

Wok med hakket oksekød og nudler

Kom grøntsagerne tilbage i wokken sammen med nudlerne, og hæld den sidste halvdel af sojasaucen på. Tag grøntsagerne op af wokken, og sæt dem til side
Hakket oksefars thai style

Hakket oksefars thai style

Brug gerne en wok, men en pande eller gryde kan selvfølgelig også bruges. Steg grøntsagerne i olie i wok’en indtil de er næsten klar
Grøntsags spaghetti med rejer

Grøntsags spaghetti med rejer

Hakketoksekød i wok. En skøn opskrift på mager oksekødsgryde, hvor rester kan genbruges i pita/tortilla o
Pirog med spicy oksekød

Pirog med spicy oksekød

I en wok eller i en stor pande varmes lidt olie. Lad fyldet stege videre, indtil grøntsagerne er faldet sammen – det tager cirka fem minutter
Thai-forårsruller (Poh Pia Tod)

Thai-forårsruller (Poh Pia Tod)

Smag på det inden wokken eller panden tages af og sættes til side. Varm din wok eller saute pande op. Det gør de kan spises med fingrerne, dyppes i chili og spises i nogle mundfulde
Kylling i rød curry - hverdagsthai

Kylling i rød curry - hverdagsthai

Du kan bruge alle mulige slags grøntsager, ligesom du også kan erstatte kyllingekødet medoksekød eller svinekød
Thai-forårsruller

Thai-forårsruller

Smag på det inden wokken eller panden tages af og sættes til side. Varm din wok eller saute pande op. Det gør de kan spises med fingrerne, dyppes i chili og spises i nogle mundfulde
Sund savoykål – sådan bruger du det i madlavningen

Sund savoykål – sådan bruger du det i madlavningen

Du kan spise kålen rå, og det kan snittes fint og kommes i salaterDu kan stege kålen på panden, som indholdet i for eksempel wokretterKålen kan bruges til kåldolmereMan kan bruge kålen som erstatning til madpandekager/fladbrød og fylde det medoksekød eller falafel
Sund savoykål – sådan bruger du det i madlavningen

Sund savoykål – sådan bruger du det i madlavningen

com) Wokmed savoykål. Du kan stege kålen på panden, som indholdet i for eksempel wokretter. Man kan bruge kålen som erstatning til madpandekager/fladbrød og fylde det medoksekød eller falafel
Savoykål

Savoykål

Du kan spise kålen rå, og det kan snittes fint og kommes i salaterDu kan stege kålen på panden, som indholdet i for eksempel wokretterKålen kan bruges til kåldolmereMan kan bruge kålen som erstatning til madpandekager/fladbrød og fylde det medoksekød eller falafel
Lynstegt oksekød med Thaibasilikum

Lynstegt oksekød med Thaibasilikum

Du har ikke tid til at snitte grøntsager når først kødet er i wokken, så ender det jo med at blive en landtidskogt ret
Lasagne

Lasagne

Varm fedtstoffet i en wok/dyb pande og kom kødet på, når det er godt varmt i et par minutter. Skær imens løg, peberfrugt og squash (courgette) i tern og riv gulerødderne med kartoffelskrælleren
Go Chinese

Go Chinese

Stegte kartofler med chili & wokmedhakket svinekød og hvidkålDerudover tiltaler det mig at der altid er mange grøntsager i og at det er rimelig hurtigt at tilberede

Tak Henrik Yde!

Server med ris og strø en hakket rød chili og en håndfuld basillikumblade over wokken som pynt. Find wokken frem og tænd for blusset