Wok med kylling grydelappen opskrifter

Conchiglie med hokkaido

Conchiglie med hokkaido

Imens, i en stor gryde/wok brunes kyllingen og tages af inden løg svitses med chili og merian. Vend pastaen og kyllingen ned i blandingen og smag retten til med salt og peber
Indisk kylling med peanuts

Indisk kylling med peanuts

Start med at brune kyllingekødet i en varm wok, tilsæt karry og gurkemeje og lad det svitse med det sidste minut
Lækker limewok med squash

Lækker limewok med squash

Hæld væden fra bambus, skær kyllingen i strimler og skær squash i stave. The post Lækker limewokmed squash appeared first on Grydelappen
Thailandsk Blomkålscurry

Thailandsk Blomkålscurry

Start med at varme en stor wok eller pande op (du kan senere hælde indholdet i en stor gryde hvis du får pladsmangel)

Lynstegt kylling med nudler og æg

Et mål for næste år må være at stifte bekendtskab med andet end de lette wokretter. Svits kyllingen i wokken et par minutter og hæld derefter de fintsnittede sugarsnaps ved

Lynlækker Sommerwok

Relaterede indlægSprød spidskålssalat med æbleFarserede porrerKyllingmed spidskål,tranebær og mandelrisHindbærdrømme – cupcakes med kokos, mandelmel og hvid chokoladeIngefærkyllingmed masser af grøntZemanta