Wok med kylling nudler og grøntsager og kokosmælk opskrifter

Wok med kylling

Wok med kylling

fandt en rest kylling, tømte grøntsags skuffen ognudler har vi altid. Hæld kokosmælk i wokkenog varm godt igennem
Thaiwok med kylling, sød kartoffel, nudler og umami

Thaiwok med kylling, sød kartoffel, nudler og umami

Retten har en perfekt balance mellem det sure, søde, salte og stærke, og så er den proppet medgrøntsagerog sundhed – og har en dejlig cremet sauce som afrunder retten helt perfekt
WOK … når man er træt og sulten

WOK … når man er træt og sulten

Posen med de frosne kyllingerne kommer jeg i mikroovnen i ca. Wokken serveres med det samme at mælkene har fået en cremet konsistens

Wok med krydderkylling

Retten kan du variere lige som du vil, jeg foretrækker den medkylling, massere af grønt, massere af broccoli og dertil fuldkornsnudler

Okse i grøn karry

Kom peberfrugt og broccoli i wokken sammen med ingefær og steg ved god varme under omrøring, til grøntsagerne er møre
Oksekøds Wok

Oksekøds Wok

Serveres mednudler eller ris. Kom kød tern i din wok, steg dem med lidt salt og peber, kom grøntsagerne op til kødet og lyn steg dem, så det stadigvæk er sprøde
Kostplan - Yndlingsdag uge 8

Kostplan - Yndlingsdag uge 8

-) Denne uge vil jeg komme med et forslag til en super lækker wok-ret, for udover at være enormt nemt at lave, er wok en rigtig god måde, at sikre sig selv en masse lækre grøntsager
Lækker limewok med squash

Lækker limewok med squash

Hæld væden fra bambus, skær kyllingen i strimler og skær squash i stave. Hvad end det er den salte umami-udgave, en sødlig som denne eller noget helt tredje – så holder jeg meget at de bløde nudler i kombination med sprøde grøntsager

Kinesisk kylling i karry

sukkerærter, gulerod og Blue Dragon bambusskud. Blue Dragon kokosmælk. kyllingefond. Olie, salt og peber. Blue Dragon fiske sauce og Blue Dragon chili sauce

Kylling a la Thai

Læs også. Kylling, grøntsager & nudler i wok (thai) 400 g Kyllingebryst, filet. 500 g Nudler. 8 dl Kokosmælk

Grøn karry wok

salt ogpeberwoknudler eller ris. Lad kødet småkoge indtil det er mørt, hvorefter grøntsagerne hældes i