Retten har en perfekt balance mellem det sure, søde, salte og stærke, og så er den proppet medgrøntsagerog sundhed – og har en dejlig cremet sauce som afrunder retten helt perfekt
Wokmedkylling, grøntsagerog ingefær. Tag kyllingen op og tilsæt grøntsagerne samt lidt mere soya. Tilsæt kyllingenog lad den stege til den er lysebrun og gennemstegt
Serveres mednudler eller ris. Kom kød tern i din wok, steg dem med lidt salt og peber, kom grøntsagerne op til kødet og lyn steg dem, så det stadigvæk er sprøde
-) Denne uge vil jeg komme med et forslag til en super lækker wok-ret, for udover at være enormt nemt at lave, er wok en rigtig god måde, at sikre sig selv en masse lækre grøntsager på
Hæld væden fra bambus, skær kyllingen i strimler og skær squash i stave. Hvad end det er den salte umami-udgave, en sødlig som denne eller noget helt tredje – så holder jeg meget at de bløde nudler i kombination med sprøde grøntsager
sukkerærter, gulerod og Blue Dragon bambusskud. Blue Dragon kokosmælk. kyllingefond. Olie, salt og peber. Blue Dragon fiske sauce og Blue Dragon chili sauce