Varm en stor pande eller wok op, kom sesamolie i og brun kyllingen i et par minutter. Denne version er med risnudler, kyllingog en masse sprøde grønsager, der vendes sammen på panden med en lækker, asiatisk dressing bestående af blandt andet soya, limeog peanutbutter
Nu tændes wok'en på fuld blus, når den er varm kommes en slat neutral olie i og kødet svitses kort sammen med salt, peber, tandori krydderi, paprika og koriander frø
Kom olie i en varm wokog steg ingefær, forårsløg og peberfrugt heri et par minutter. Derudover er der selvfølgelig æg i, masser af limeog toppet med friske koriander og ristede, saltede peanuts – du kan også tilføje chili for et kick, kylling for en ikke-vegetarisk version og bruge de grøntsager, du har i køleskabet
Sæt en wok eller en stor gryde på komfuret ved max varme i få minutter til gryden er rigtig varm. Tilsæt hakket kyllingog vend det rundt, så det blandes godt med løg, hvidløg og chili