Varm en stor pande eller wok op, kom sesamolie i og brun kyllingen i et par minutter. Kyllingen kan erstattes af fisk eller rejer, men du kan også sagtens køre helt vegetarisk
Rejer i hvidløgswok Nem og hurtig ret. Det er vigtigt, at rejerne først tilsættes til sidst, da de. Vi havde en rest kyllingebrystfilet, en rest kogte fuldkornsskruer og ½ peberfrugt
Smag på det inden wokken eller panden tages af og sættes til side. Varm din wok eller saute pande op. Det gør de kan spises med fingrerne, dyppes i chili og spises i nogle mundfulde
Smag på det inden wokken eller panden tages af og sættes til side. Varm din wok eller saute pande op. Det gør de kan spises med fingrerne, dyppes i chili og spises i nogle mundfulde
Vi bestemte os derfor at lave en stor portion grøntsager i wokmed krydret kyllingogrejer til. Når den sidste omgang grøntsager er stegt, hældes de andre grøntsager, samt kyllingogrejer tilbage i wokken, og fløde/kokosmælk tilsættes
Rejer i chili-fløde-spinat sa. Hak løget fint og pres hvidløget og kom i wokken. Et lille hverdagsindlæg – eller rettere – en ret, der kan laves i en travl hverdag og varieres i det uendelige