Wok oksekød strimler marinade opskrifter

Asiatisk salat med oksekød

Asiatisk salat med oksekød

Oksekødstrimler. Salaten er superlet at lave, men husk at starte dagen før, da oksekødet skal have lov og stå at trække i den lækre marinade natten over
Lynstegt oksekød

Lynstegt oksekød

Nu hældes kødet i wokken med hele marinaden steg det i et par minutter til kødet er stegt medium. Tænd en wok på fuld knald, kom lidt olie i bunden
Wok med shitake svampe

Wok med shitake svampe

Oksekød. Skær forårsløg og porer diagonal så du får lange tynde strimler. Hæld vandet med marinaden i og bring det til kogning
Thailandsk  oksekød med østerssauce

Thailandsk oksekød med østerssauce

Det marinerede kød steges i en wok sammen med grøntsagerne ad to-tre omgange- Hvis det hele kommer i samtidig bliver retten kogt og ikke stegt
Beef Stir-Fry

Beef Stir-Fry

Steg oksekød med marinade i en brandvarm wok ca. Hæld olie i wokken og steg pebefrugt i strimler og forårsløg i ringe et par minutter

Græsk marineret svinekød m/ hjemmebagt pita

Tilbered kødet som spyd til grillen, eller steg kødet af i en wok eller pande. Man kan også vælge at bruge kyllingefilet, lammekød i tern eller skært oksekød til retten

Sund kost til at holde sig i form

Asian tofu med wok-stegte nudler, pak choi og sukker snap ærter. For marinaden. I en pande eller wok, varme rapsolie og sesamolie over en høj varme

Tak Henrik Yde!

Find wokken frem og tænd for blusset. godt oksekød i tynde strimler og sæt alle tre ting tilside. Og er dit køkken udstyret med en stavblender, så tager det ingen tid at lave marinaden til oksekød i oystersauce

Så der Wok - Med kylling

Man behøver ikke bruge kylling, man kan også sagtens bruge noget oksekød. Jeg starter ud med at skære kyllingen i strimler, og kommer dem ned i en frysepose, og jeg kommer Citronsaft, Balsamico eddike og hvidløg ned til

Thailandsk oksekødssalat

Varm wokken med en smule olie. Skær kødet i lange strimler og vend det i marinaden. Skær bladsellerien i lange strimler

Middagsplan til uge 34 - inspiration, indkøbsseddel, opskrifter og gode råd

hakket oksekød½ kg. Kom herefter frostposen med de marinerede kyllingebryst i køleskabet, og lad dem dem stå der, mens du tilbereder nektariner og asparges til salaten (eventuel længere - jo længere tid kødet står i marinaden, des mere trænger marianaden igennem)