Oksekødstrimler. Salaten er superlet at lave, men husk at starte dagen før, da oksekødet skal have lov og stå at trække i den lækre marinade natten over
Wok med Oksekød og Mango. Kyllingewok med Mango og Nudler. Dagens ret er virkelig let og hurtig at lave, og den smager lækkert af sødlig marinade, sennep og mango
Tilbered kødet som spyd til grillen, eller steg kødet af i en wok eller pande. Man kan også vælge at bruge kyllingefilet, lammekød i tern eller skært oksekød til retten
Find wokken frem og tænd for blusset. godt oksekød i tynde strimler og sæt alle tre ting tilside. Og er dit køkken udstyret med en stavblender, så tager det ingen tid at lave marinaden til oksekød i oystersauce
Man behøver ikke bruge kylling, man kan også sagtens bruge noget oksekød. Jeg starter ud med at skære kyllingen i strimler, og kommer dem ned i en frysepose, og jeg kommer Citronsaft, Balsamico eddike og hvidløg ned til
hakket oksekød½ kg. Kom herefter frostposen med de marinerede kyllingebryst i køleskabet, og lad dem dem stå der, mens du tilbereder nektariner og asparges til salaten (eventuel længere - jo længere tid kødet står i marinaden, des mere trænger marianaden igennem)