Jeg lavede retten første gange for nogle måneder siden til magasinet LIV, og efterfølgende har jeg serveret den for venner til ‘spis og skrub af’, da de fleste kan lide wokmad, og opskriften er nem at gange op til mange
Med et halvtomt køleskab, lidt wokgrønt i fryseren og konserves i skabet, har vi fået så meget wokmad, og det bliver altså bare lidt for kedeligt i længden
Wokmad er en af mine yndlingsretter og det er noget at det nemmeste i verden at lave. Da jeg lørdag aften var alene hjemme og sad med en kæmpe bunke lektier, var denne ret oplagt, da jeg havde lidt kylling tilovers fra gårsdagen aftensmad
Tænk for få år siden var mit kendskab til wokmad ikke-eksisterende og egentlig var jeg heller ikke specielt nysgerrig for en masse af ingredienserne forekom mig semi-fremmede
Så har menuen endnu engang stået på wokmad. Jeg syntes jeg trængte til et vitaminboost og lidt lækre farver (maden altså), i denne vinter der synes ingen ende at have
5. 2 fasten er en sund og effektiv måde at tabe sig på. Men 500 kcal er ikke meget, så madvarer som er så energifattige, at vi kan spise os mætte på fastedagene er uvurderlige