Til tider kan det være svært at blive enige om, hvad vi skal have til aftensmad, men når kylling i tomat/hvidløgssauce bliver foreslået, er der aldrig nogle protester
Så blev det igen en af Mette Blomsterbergs opskrifter, der kom til at præge min fredag aften. Marengs'en, der er lavet som toppe ovenpå tærten, bliver ikke sprød, som vi ellers kender den, men smager af vanilje og giver kagen en flot udtryk
Jeg præsenterer hermed kagebordets 2. kage for jer. En dejlig lagkage med chokolade/orangecreme. Ikke helt så vammel som en almindelig cremefyldt lagkage på grund af appelsinens friske pust, men stadig syndigt lækker
Lad jer nu ikke afskrække. At pastaen er skiftet ud med kål er ikke nogen katastrofe. Pasta er en kilde til mange kulhydrater - de er ikke nødvendigvis en dårlig ting - men hvis du vil spare lidt på dem, så er udskiftningen til kål en rigtig god ide
Nå, men jeg havde jo fødselsdag den her dag for længe siden. og selv om det ikke blev til den store festlighed på selve dagen, havde jeg inviteret min nære familie forbi til boller, kakao og kage den efterfølgende weekend
Claus Meyer er nu en dygtig kok, og med disse brownies har han ramt plet. Det er vigtigt at bruge en god chokolade for at få den rigtig brownie-smag frem
Æblekage er jo altid lækkert, selvom det ikke er efterår - hverken ifølge vejret eller kalenderen. Tærten her er bagt med en karamel-agtig sauce, som hældes over æblerne og derfor bliver en lækker masse omringet af mørdej
I dag er det som bekendt fars dag, og når man har en far, der grundet en blodprop ikke kan helt så meget som så mange andre fædre, må man tænke lidt ekstra over en gave i anledningen