Stik dine kiks ud med en udstikker ring af rette størrelse eller kanten på et glas. Flyt forsigtigt de udstukne kiks over på en anden bageplade med bagepapir
Knus kiksene i en foodprocessor. Rør kiks og mandler sammen med den smeltede smør. Hæld kiksemassen i springformen og pres den i et jævnt lag ud til kanten så hele bunden er dækket
Smelt smørret, og bland det med kiksesmulderet. 250 g Digestive kiks. 1Til 1 springform 250 g Digestive kiks 125 g smør 4 blade husblas 100 g hindbær 50 g sukker 1 spsk citronsaft 200 g flødeost 150 g hvid chokolade 1 knsp rød pastafarve eller frugtfarve 4 dl piskefløde evt. sukkerkugler (til pynt) Gelé 2 blade husblas 100 g hindbær 50 g sukker 1 spsk citronsaft vandKnus kiksene i en blender
Får du muscovadorørsukker til overs kan du bruge det i bastogne kiks, hvor det er med til at sørge for den helt rigtige smag til dette populære bagværk