Brødene kan fryses ned og er nemme at tage med i madpakken, enten med eller uden pålæg. Prøv de her lækre ”fladbrød møder rugbrød”, som er sprængfyldt med sunde fedtsyrer, kostfibre, protein, vitaminer og mineraler
Hopper du med på den gode morgenstart. Ulempen er dog også til at få øje på, for jeg har meget nemt ved at udsætte min morgenmad, fordi jeg er mere fristet til at sætte mig ved tasterne og komme i sving
Forhåbentlig får du svar på nogle af de spørgsmål du går med - ellers er du mere end velkommen til at stille spørgsmål på min Facebook-side eller nedenfor dette indlæg
Jeg har selv døjet med mavebesvær igennem en håndfuld år, og har rendt til den ene læge efter den anden – uden at finde nogen form for løsning på mit problem
Jeg nyder at følge med på Annas instagram hvor hun dagligt deler en masse inspirerende billeder om kost, det glutenfrie liv og hendes spændende hverdag pt i New York
Jeg nyder den især oven på en blåskimmelost på mit glutenfrirugbrød, som har været i brødristeren. En opskrift på brombærkompot med lakrids, som jeg deler med jer i dag, kan bruges til lidt af hvert – her blev det tilbehør til havregrød, skyr og ostemadder, men et par alternative hindbærsnitter blev også produceret
På det tidspunkt, var der kun et meget lille og meget, sagt på godt dansk, røvsygt udvalg i butikkerne, når det kom til glutenfri varer og endnu færre ting, når der ikke måttet være sukker eller laktose i, men da jeg først kom i gang, var det faktisk ikke så slemt, og jeg vil vove at påstå, at det er blevet nemmere i dag
På det tidspunkt, var der kun et meget lille og meget, sagt på godt dansk, røvsygt udvalg i butikkerne, når det kom til glutenfri varer og endnu færre ting, når der ikke måttet være sukker eller laktose i, men da jeg først kom i gang, var det faktisk ikke så slemt, og jeg vil vove at påstå, at det er blevet nemmere i dag
Jeg gør mig mest i brød baseret på forskellige kornsorter, men denne gang har jeg prøvet kræfter med et brød som er meget stenalderagtigt og helt glutenfrit
Påglutenfriopskrifter. Opskriften på dette brød fandt jeg på , og tilrettede efter hvad jeg havde. Vent med at skære i det til det er kølet godt af (selvom det kan være svært at vente), ellers opfører det sig ligesom nybagt, hjemmebagt rugbrød - det vil hænge fast i kniven