Skulle du – mod forventning – have lakstil overs efter dette lækre måltid er indtaget, kan det spises på et stykke ristet brød, bruges i en sandwich eller salat, eller du kan anvende den i kedgeree (anglo-indisk for rodsammen) – bare husk at fjerne eventuelle citronskiver først
Salat med syltede rødløg, et par stykker laks oven på, evt. Lidt blandet salat. Du kan selvfølgelig tilberede den for længe eller for kort, men derudover er det næsten umuligt at ødelægge en laks
Den kan op- og nedjusteres i mængde efter behov og kan snildt suppleres med en grøn salat. Vi eksperimenterer med at lave en masse af slagsen, og i dag blev det til en skøn symfoni af kerner fra den gamle urhvede spelt, laks og den fantastiske proteinrige hytteost
Spinat, salat, kål. Teknik til at rulle vietnamesiske forårsruller. Laks. Kom koldt vand i – ikke lunkent, ikke varmt, koldt vand – så det kan dække rispapiret, så det er ikke ret meget der skal til
Bryggerbollerne egner sig utrolig godt til sandwichbrød, sådan en god bryggerbolle med laks, salat og dilddressing eller en clubsandwich med det her brød er virkelig godt
Du finder fra øverste venstre hjørne fyldte auberginer * mexi-tortilla med grov guacamole * rødbedesuppe med grovboller * (og nederst) lammebov med spanske linser * hel ovnbagt kylling med varm rodfrugtsalat og til sidst * ovnbagt laks med basilikumpesto, ovnbagte tomater og ristede bønner og fennikel i gule krydderier (opskrift følger)