Hakkebøf Hakker du selv, eller kan du få slagteren til det, så vælg et stykke yderlår. Hakkebøf – en god, gammeldags, dansk bøf … med brun sovs og stegte løg Hurtig Mums
Ternet oksegryde ‘Yderlår – benløse fugle’, står der på posen med skiver af yderlår fra vores sidste kødpakke. 500 g yderlår. 500 g yderlårDalsgaard i Skivholme
Bøf Bourgignon Oksekød i tern – yderlår, det man bruger til benløse fugle, er godt. Bøf Bourgignon. Udgivet den 30. september 2015 by Karen Engell Dalsgaard Dalsgaard i Skivholme
Oksegryde og engelske kartoflerYderlår er længe om at blive mørt. 500 g oksekød i tern – jeg brugte yderlår. 500 g oksekød i tern – jeg brugte yderlårDalsgaard i Skivholme
Kalvesteg i gryde 1 kg kalvetykkam, yderlår eller inderlår. Tweet 1 kg kalvetykkam, yderlår eller inderlår. Kalvesteg i gryde Diabetesopskrift.dk
Bøf stroganoff Havde en pose okse tern af yderlår, dejligt til Bøf stroganoff. Inderlår er endnu bedre, det er mere mørt, men yderlåret skal bare have lidt længere tid Naturligtvis Mad
Ungarsk gullasch med Rodfrugtmos 600 g oksekød i tern (bov, yderlår, inderlår, klump eller mager tykkam). 600 g oksekød i tern (bov, yderlår, inderlår, klump eller mager tykkam) Ida Kjærs Blog