Yderlår opskrifter

Hakkebøf

Hakkebøf

Hakker du selv, eller kan du få slagteren til det, så vælg et stykke yderlår. Hakkebøf – en god, gammeldags, dansk bøf … med brun sovs og stegte løg
Ternet oksegryde

Ternet oksegryde

Yderlår – benløse fugle’, står der på posen med skiver af yderlår fra vores sidste kødpakke. 500 g yderlår. 500 g yderlår
Bøf Bourgignon

Bøf Bourgignon

Oksekød i tern – yderlår, det man bruger til benløse fugle, er godt. Bøf Bourgignon. Udgivet den 30. september 2015 by Karen Engell Dalsgaard
Oksegryde og engelske kartofler

Oksegryde og engelske kartofler

Yderlår er længe om at blive mørt. 500 g oksekød i tern – jeg brugte yderlår. 500 g oksekød i tern – jeg brugte yderlår

Kalvesteg i gryde

1 kg kalvetykkam, yderlår eller inderlår. Tweet 1 kg kalvetykkam, yderlår eller inderlår. Kalvesteg i gryde

Bøf stroganoff

Havde en pose okse tern af yderlår, dejligt til Bøf stroganoff. Inderlår er endnu bedre, det er mere mørt, men yderlåret skal bare have lidt længere tid

Ungarsk gullasch med Rodfrugtmos

600 g oksekød i tern (bov, yderlår, inderlår, klump eller mager tykkam). 600 g oksekød i tern (bov, yderlår, inderlår, klump eller mager tykkam)