Yoghurt fromage opskrifter

Lidt af det søde uden sukker

Lidt af det søde uden sukker

Hæld det i frugtfromagen, mens der røres kraftigt. Brownie med frugtfromage, Risdessert med tranebær, Chai Milkshake, Cremelinser & Crumble cake med hindbær og vanille is
Lækker skinke sandwich

Lækker skinke sandwich

Fromage Frais eller græsk yoghurt til dressing. Denne sandwich er vi blevet inspireret til via Sunset Boulevard
Vitello Tonnato

Vitello Tonnato

1 dl fromage frais eller yoghurt naturel. 1 dl fromage frais eller yoghurt naturel. En skøn ret til tapas eller bare med en grøn salat, hvor man får brugt en rest steg man har tilovers
Let, lækker sommerdessert

Let, lækker sommerdessert

en slags fromage med rabarber, sherry og vanille. Fromagen kan laves dagen før, men som minimum 6 timer inden servering. 500 gram skyr fra Thise (den er mest fast) – alternativt græsk yoghurt. Gerne 1-2 timer inden servering, så kompotten når at sætte sig sammen med fromagen…. 500 gram skyr fra Thise (den er mest fast) – alternativt græsk yoghurt

Coleslaw (med kylling og feta)

Selve dressingen er lavet på græsk yoghurt og sennep (+ lidt ekstra), så det er heller ikke noget, der slår igennem i kalorieregnskabet
Dag 13 - elsker stadig Dukan :-)

Dag 13 - elsker stadig Dukan :-)

I de første dage her efter ferien - har jeg ikke været for god til det med morgenmaden - har fået en skål yoghurt, på vej ud af døren
Sund brunch

Sund brunch

Pisk/blend sammen med fromage fraise – tilsæt eventuelt mere for ønskede konsistens. 2 små spsk skyr/fast yoghurtnaturel/fromage fraise. 5 – 2 dl fromage fraise/skyr. 2 små spsk skyr/fast yoghurtnaturel/fromage fraise. 2 dl fromage fraise/skyr
Fine æblemuffins

Fine æblemuffins

æblerne og yoghurten er de dejlige bløde og klæbrige. Æbleterne dyppes med citronsaftMel blandes med bagepulver og natronÆg piskes med sukker, vaniliesukker, olie, yoghurt og æbleternÆggemassen blandes i melet og det røres sammen
Influenza og kage!

Influenza og kage!

Det har været særlig svært at få kød ned, og jeg er bare ikke særlig glad for yoghurt. Sæt fromage fraisen til at afdryppe i evt
Pasta a la Mexico – Mexicansk-inspireret pastaret

Pasta a la Mexico – Mexicansk-inspireret pastaret

Tilsæt herefter de hakkede tomater, salsa og skyr/neutral yoghurt. 4 fed hvidløg, presset eller hakket fint3 dl minimælk1 glas stærk salsa450 g hakket oksekød (max 6%)250 g kogt fuldkornspasta (cirka 125g tørret)1 dåse majs1 dåse hakkede tomater140 g tomatpure (stor dåse)1,5 dl Skyr, fromage frais eller neutral yoghurt1 rød chili (denne kan undlades, hvis du ikke ønsker retten stærk)Salt, peber, frisk basilikum, tørret oregano og tørret timianMornaysauce50 g mel50 g flydende margarine500 g mælk1 håndfuld ost – jeg bruger gerne revet cheddar eller en kugle mozerellaMuskatnød, salt og peber
Basilikumcreme

Basilikumcreme

400 g Philadelphia-flødeost (jeg brugte den billige fra Lidl)100 g græsk yoghurt, 10 % (brugte 50 g. fromage frais istedet)1 bundt basilikum (kun et halvt da min plante er stor