Følger du min blog på Facebook, Instagram eller Bloglovin, har du allerede stiftet bekendskab med en del af mine sundere is - frozen yoghurts eller raw icecream
Hæld det i frugtfromagen, mens der røres kraftigt. Brownie med frugtfromage, Risdessert med tranebær, Chai Milkshake, Cremelinser & Crumble cake med hindbær og vanille is
1 dl fromage frais eller yoghurt naturel. 1 dl fromage frais eller yoghurt naturel. En skøn ret til tapas eller bare med en grøn salat, hvor man får brugt en rest steg man har tilovers
en slags fromage med rabarber, sherry og vanille. Fromagen kan laves dagen før, men som minimum 6 timer inden servering. 500 gram skyr fra Thise (den er mest fast) – alternativt græsk yoghurt. Gerne 1-2 timer inden servering, så kompotten når at sætte sig sammen med fromagen…. 500 gram skyr fra Thise (den er mest fast) – alternativt græsk yoghurt
æblerne og yoghurten er de dejlige bløde og klæbrige. Æbleterne dyppes med citronsaftMel blandes med bagepulver og natronÆg piskes med sukker, vaniliesukker, olie, yoghurt og æbleternÆggemassen blandes i melet og det røres sammen
Tilsæt herefter de hakkede tomater, salsa og skyr/neutral yoghurt. 4 fed hvidløg, presset eller hakket fint3 dl minimælk1 glas stærk salsa450 g hakket oksekød (max 6%)250 g kogt fuldkornspasta (cirka 125g tørret)1 dåse majs1 dåse hakkede tomater140 g tomatpure (stor dåse)1,5 dl Skyr, fromage frais eller neutral yoghurt1 rød chili (denne kan undlades, hvis du ikke ønsker retten stærk)Salt, peber, frisk basilikum, tørret oregano og tørret timianMornaysauce50 g mel50 g flydende margarine500 g mælk1 håndfuld ost – jeg bruger gerne revet cheddar eller en kugle mozerellaMuskatnød, salt og peber
400 g Philadelphia-flødeost (jeg brugte den billige fra Lidl)100 g græsk yoghurt, 10 % (brugte 50 g. fromage frais istedet)1 bundt basilikum (kun et halvt da min plante er stor