På mit arbejde, Café Gårdhaven, har vi altid masser af hjemmebagte kager. Det er en del af konceptet dernede, at montren altid er fyldt med forskellige kager
Pisk æg og sukker til en luftig masse og rør smør, yogurt og mælk i. 65 g smør1 æg50 g rørsukker0,5 dl yogurt0,5 dl mælk175 g hvedemel1 tsk bagepulver1 nektarin i fine tern1 håndfuld hele hindbærCrumble. ) bages i 25 min til crumblen er sprød og kagen føles bagt når du trykker let på den. 0,5 dl yogurt
Du kan finde opskriften på chokolader med gojibær (kokos, mandler, soyaristede mandler samt orange) samt sunde frozen yogurt - is med chokoladen i gennem nedenstående link
Her finder du en sund udgave af Solero Exotic i Frozen yogurt version. en sundere udgave af brunkager, marcipan, Havrealamande (vinder af ISIS' sunde julekonkurrence) og sunde marcipanhorn samt marcipanæg
Rører du for hårdt går der lidt af det luftige af kagen. Jeg krøller bagepapiret lidt sammen for at få en bølget kant på kagen (tilpas evt papiret efter mængden af dej, så kagen ikke bliver for flad)
yogurt. Pærekagen, som jeg har vist jer for nogle dage siden, var en så stor succes, at jeg brugte den samme grundopskrift til at lave denne chokolade/vanilje-kage