Her er den tilberedt med frisk spinat, men du kan lige så godt vælge at bruge andre grøntsager som for eksempel zucchini, asparges, porrer eller bladbeder
Aftenens favorit var med ricotta (i stedet for tomat på bunden), forårsløg, champignons, zucchini i lange, smukke strimler, San Marzano tomater og en god gang salt og peber
375 g groft revet zucchini/squash (du kan erstatte en tredjedel med revne gulerødder eller fylde op på vægten med revet kål e. 375 g groft revet zucchini/squash (du kan erstatte en tredjedel med revne gulerødder eller fylde op på vægten med revet kål e
Skær champignon i skiver og løg i tern – steg dem med zucchinierne. Med gøglere i gaden, fascineres man fra start til slut og de mange udklædte mennesker bidrager også til den gode stemning
Rør mayonnaise, creme fraiche, sennep, salt og peber og vend zucchini ned i dressingen. Skær peberfrugten i mindre stykker og læg på tallerkenen sammen med porre, kapers og den cremet zucchinisalat
Ovenpå en rå spaghetti af grøn zucchini. dk. Tilbage i 2008 bloggede jeg om en vegansk parmasanost. Den var lavet på iblødsatte og smuttede mandler som jeg blendede og ristede, men jeg tilføjede, at den sikkert ville have været bedre med cashewnødder
Halvdelen af zucchini skæres i stænger og den anden halvdel skæres i skiver og halveres, de sidstnævnte steges på en pande ved hård varme og olivenolie, resten serveres frisk på brødet