Da vandet var kogt væk, var kålen mør, men stadig med bid, og maden var færdig. Som fyld til pandekagerne blev der svitset 400 g hakket oksekød (Dexter – hvad ellers
Det var også et stort hit, eneste ulempe er at man får det mellem tænderne Sammen med majsene fik vi et stykke stegt kyllingebryst som lige havde fået en omgang all around krydderi og ved servering blev der smuldret lidt feta over
Rør den afkølede mælkeblanding i ovnfaste glas eller skåle. Prøv lynghonning det smager af hede og minder mig om FanøBrændt honning(Lyng honning)2,5 dl mælk2,5 dl fløde2 stjerneanis1 kanelstang75 gr sukker3 æg1,5 dl lynghonningTænd ovnen på 160 gr
Dette kan gøres med alle slags gryn, og du behøver ikke at koge dem til grød næste dag – de kan sagtens spises direkte fra køleskabet med fx sojayoghurt og frugt, eller med plantemælk
Hvis du vil prøve dem, så vær opmærksom på, at Kyllingebollerne ikke må komme op og koge. Det bedste er nu, at jeg i dag anvender vandet som kyllingen og grøntsagerne er kogt i, til en fantastisk, sund og nærende hønsekødssuppe (eller kyllingesuppe)
Kogt rødkål er uhyre nemt at lave selv. 1 kg)2 ½ spsk olie eller ande-/flæskestegsfedt2 syrlige æbler1 dl saft eller gele af solbær eller ribs. 1 dl saft eller gele af solbær eller ribs
lad dejen stå tildækket natten over. En dejlig juleklassiker Desværre er det ikke en af de der opskrifter der er gået fra generation til generationmeeen
natten over på køl. Ta rullepølsen op og frjerne evt urenhedder der sidder på og pak den ind i en kogepose eller bagepapir og kom den i pres i en rullepølsepresser eller i en brødform med noget tungt ovenpå til den her helt kold
F. r. i. s. k. t. o. e. g. n. m. a. f. ,. y. j. -. å. d. u. p. b. v. I. æ. l. ø. h. R. M. ". A. H. D. S. (. 4. ). 6. 0. 1. 3. 2. c. ½. B. O. T. K. 5. 7. 8. ) g
lige indtil i dag. I 11 dage har det været solskin og grill vejr 5 aftner i træk - og det skal lige siges at et land med 250 regnvejresdage om året, så det helt usædvanligt
Kom smør og/eller lidt solsikkeolie på panden og hæld dejen over. Skær pølsen i små skiver eller tern. Lige inden salaten serveres bankes granatæblekernerne udover
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.