Selvom det går langsomt at få lavet noget håndarbejde, efter at vi har fået vores lille pige, har jeg alle intentioner om fortsat at strikke, hækle, sy og alt det andet, jeg kan finde på
Hvis du har overvejet at lave honningkager til jul, så er det nu du skal i gang. Honningkagedej består af en fordej, krydderier og æg og fordejen skal stå og modne i en måneds tid, så det er det perfekte tidspunkt at gå i gang nu
Flødekarameller. Mmm. Flødekarameller dyppet i chokolade. dobbelt mmm. Jeg har brugt min tidligere opskrift på flødekarameller, skåret dem i firkanter, og rullet dem runde med mine hænder
Speculaas er den hollandske form for brunkager. Så vidt vi kan se, ligger forskellen i krydringen, og at man bruger kandiseret appelsinskal istedet for sukat
Det er en hollandsk klassiker Erwtensoep og Henk elsker det. Dertil skal man købe et stykke svinekød, jeg har forsøgt at oversætte det hollandske ord (hamlappen) på "google" og "nicetranslator", men det kan ikke lade sig gøre, men i mangel af bedre kan koteletter, skinkesnitzler, skinkemignon og andet af den art bruges
Sidst vi var på besøg hos kejserinderne kunne Lara ikke falde i søvn. Jeg sad med hende og rokkede til min arm var følelsesløs, måske ku' hun mærke det for hun begyndte at vræle så jeg fik hende hurtigt afleveret hos Opa
Jeg har de seneste år lavet flere indlæg med forslag til lækker nytårsmad. I de næste to indlæg får du en samlet oversigt over forslag til forret, hovedret og dessert, natmad og kransekagen, som naturligvis ikke kan undværes kl
Hyldeklaserne hænger tungt og modent rundt i hegnet. Det er blevet tid til at lave hyldebærsaft. Med en blanding af vemod og lettelse kan man gå i gang med den sidste omgang bærplukning i år
Hip hurra og godt nytår. Så skal det fejres, at vi er på vej ud af det gamle år og ind i det nye, og som alle ved, bliver det gjort bedste med lækker mad
Efteråret er min yndlingsårstid. Jeg er vild med det skarpe lys, den isnende kulde, den susende vind, de hvirvlende bladene, der lyser op i alle naturens flotteste nuancer og ikke mindst maden, der hører efteråret til
Hip hurra og godt nytår. Så skal det fejres, at vi er på vej ud af det gamle år og ind i det nye, og som alle ved, bliver det gjort bedste med lækker mad
Hip hurra og godt nytår. Så skal det fejres, at vi er på vej ud af det gamle år og ind i det nye, og som alle ved, bliver det gjort bedste med lækker mad
Ideen til menuen var oprindeligt "finanskrise". Et vist mådehold blev da også opretholdt i retterne. Der er for eksempel ingen rigtigt dyre udskæringer af kød eller skaldyr
Kyllingebryst m/ sprødt skind, urtebouillon, syltede løg, bønner og selleripuré(Til 2 pers)Sidste del af føljetonen og dermed sidste del af kyllingen skal bruges
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.